Info167

Dimarts, 7 juliol, 2015

16 Octubre 2015

FEM XARXING PEL CLIMA!

Torna el Fem Xarxing dels membres de Barcelona + Sostenible, aquest cop amb el canvi climàtic com a eix central de la trobada. Voleu compartir experiències i cercar col·laboracions? Us esperem el 27 d'octubre al Born Centre Cultural!

TOTHOM AMB LA RESPONSABILITAT SOCIAL

Del 10 al 14 de novembre tindrà lloc la 6a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya. Recordeu que enguay la Fira RSC serà en format on line. Les inscripcions ja estan obertes.

ENERGIA, CIUTATS I CLIMA

Falten pocs dies per al Global Eco Forum, el 22 i 23 d'octubre al Recinte Modernista de Sant Pau. Amb motiu de la Conferència de les Nacions Unides sobre canvi climàtic, aquesta 5a edició tractarà la relació entre energia, ciutats i clima.

FORMACIÓ PER A ENTITATS

Consulteu el programa de formació de Torre Jussana que va dirigit a juntes directives, equip tècnic i persones associades per tal de millorar les seves competències, coneixements i habilitats.

PARTICIPEU AL FÒRUM VEÏNAL D'URBANISME

La Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona us convida els propers 30 i 31 d'octubre a participar en un fòrum sobre urbanisme, que tindrà diferents línies de treball: espai públic, reindustrialització, equipaments, habitatge i política del sòl, entre d'altres.

TROBADES, TALLERS I ALTRES ACTES

Segueixen les activitats organitzades per les entitats de la xarxa: una trobada d'horts urbans, un fòrum de projectes per la sostenibilitat i un taller sobre contaminació, en són alguns exemples.

L'ENTREVISTA DEL MES: CIMAS

Jaume Fons: "Volem una Barcelona que integri els valors de la sostenibilitat i de la responsabilitat social, amb una ciutadania conscient del seu impacte, del que compra i consumeix. Una ciutat intel·ligent amb ciutadans intel·ligents”.

MÉS ACCIONS DE LA XARXA

L'alberg Twentytú i Esteve han presentat les seves accions per la sostenibilitat. Us animem a fer públiques les vostres iniciatives!