Info B+S 170

Dilluns, 16 novembre, 2015

Info B+S: Compromís pel clima, moda més sostenible... i molt més.

barcelona REFERMA el seu COMPROMÍS PEL CLIMA

El dilluns 23 de novembre, un centenar de membres de Barcelona + Sostenible van fer entrega del Compromís de Barcelona pel Clima a l'alcaldessa de la ciutat, fruit de la tasca del grup de treball de canvi climàtic i energia.

TROBEU-VOS AMB LA MODA MÉS SOSTENIBLE

Torna el Bcn Ethical Fashion Fest, de la mà de l'Associació Moda Sostenible. Un festival pioner a Espanya i al sud d'Europa que tindrà lloc els propers 28 i 29 de novembre a la Universitat de Barcelona.

EVITEM EL MALBARATAMENT!

Us recomanem l'exposició "Som gent de profit", que explica de manera pràctica i interactiva què es el malbaratament alimentari i com podem evitar-lo. Fins el 30 de novembre la podreu visitar a la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova.

NATURA I TERRITORI TENEN PREMI

Consulteu les bases dels Premis Natura 2000 sobre pràctiques de conservació d'espais naturals. També s'ha obert la convocatòria de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori, que convoca tres premis per a les categories d'urbanisme, territori i estudiants.

VOLEU CARREGAR-VOS D'ENERGIA?

Entendre la factura de la llum, fer reformes a la llar per reduir el consum d'electricitat o conèixer el potencial energètic dels nostres terrats són temes que poden interessar als vostres associats o treballadors. Voleu organitzar un taller? El programa Carrega't d'energia us en dóna suport!

IV FÒRUM DE L'ESTRATÈGIA CATALANA RESIDU ZERO

Coneixeu deu casos demostratius d'èxit municipal en Residu Zero al quart fòrum de debat sobre aquesta estratègia, que tindrà lloc el proper 10 de desembre. Les inscripcions ja estan obertes.

l'entrevista del mes: la page original

Josep Martínez: “No n'hi ha prou que les empreses comptin amb una política sostenible, també cal saber comunicar-la, ja que en cas contrari tot l'esforç de canvi de rumb servirà de ben poc”.

nous membres a la xarxa b+s

La plataforma Retorna ha signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i ha passat a formar part de la xarxa Barcelona + Sostenible.