Info B+S 171

Divendres, 18 desembre, 2015

Info B+S: per unes festes més responsable... i molt més.

PER UNES FESTES MÉS RESPONSABLES

Fins al 4 de gener, la Plaça Catalunya allotjarà una Fira de Consum Responsable amb propostes d'alimentació, salut, energia, oci... També us recomanem altres iniciatives de la xarxa B+S per un Nadal sostenible.

MÉS ACCIONS PEL CLIMA

Compromisos i declaracions pel clima, programes de compensació d'emissions i mobilitzacions socials són algunes de les accions que s'impulsen des d'institucions, entitats i empreses per fer front al canvi climàtic. Us informem de tots els detalls.

LES ESCOLES + SOSTENIBLES REBEN UN PREMI CIÈNCIES AMBIENTALS

El programa Sssplau sobre qualitat acústica en què participen diversos centres d'Escoles + Sostenibles ha guanyat el primer premi Ciències Ambientals en la categoria de comunicació ambiental. Enhorabona!

SUBVENCIONS I CONCURSOS

Del 28 de desembre al 21 de gener podreu tramitar les vostres sol·licituds a la convocatòria de Subvencions de l'Ajuntament de Barcelona per a Activitats i Serveis de Districte i de Ciutat. Consulteu les novetats que s'incorporen al 2016!

S'ENGEGA EL VIVER D'EMPRESES EMAS

La gelateria Bodevici, l'Hospital Plató i l'empresa d'eco-logística Vanapedal són participants del projecte de formació que el Club EMAS va inaugurar el passat 14 de desembre.

NOVETATS AL CATÀLEG DE L'SDEA

Sistema de retorn d'envasos, qualitat de l'aire, innovació en serveis i l'estat del món des del punt de vista ambiental són els temes amb què el Servei de Documentació d'Educació Ambiental tanca les incorporacions en el catàleg de 2015.

APPS QUE ENS AJUDEN A SER MÉS SOSTENIBLES

Ecotrui, Ecoserveis i Setem ens presenten les seves aplicacions mòbils per fomentar la mobilitat elèctrica, l'eficiència energètica en electrodomèstics i l'economia solidària, respectivament. Coneixeu-les!

NOUS MEMBRES I ACCIONS DE LA XARXA B+S

Arts Gràfiques Orient, Associació Catalana de Comunicació Científica, Cool-Recycling, Lazzum i Re-cooperar són nous membres de la xarxa B+S. També han presentat les seves accions l'ACCA, GBCe i SABA.