Info B+S 172

Divendres, 8 gener, 2016

Info B+S : Turismes per persones amb mobilitat reduida, propostes formatives... i molt més.

01 - pobresa

 ATENCIÓ A LA POBRESA ENERGÈTICA

L'Ajuntament de Barcelona, a través de les oficines d'habitatge, ha creat els Punts d'Atenció a la Pobresa Energètica, on s'ofereix informació i assessorament a les persones i famílies que no poden mantenir l'habitatge en unes condicions energètiques adequades.

TURISME PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Turisme de Barcelona promou una ruta pel barri Gòtic lliure de barreres arquitectòniques. També s'estan planificant visites guiades per a persones amb ceguesa, visió reduïda i que utilitzen el llenguatge de signes.

NOVA SETMANA DEL SECTOR AMBIENTAL DE CATALUNYA

La Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental han decidit sumar esforços i recursos per organitzar una Setmana conjunta del 27 de maig al 5 de juny de 2016. Us convidem a donar la vostra opinió sobre aquest procés!

PROPOSTES FORMATIVES PER COMENÇAR L'ANY

Torre Jussana estrena catàleg de formació per al 2016. Legalitat, economia i fiscalitat, participació, estratègia i comunicació són les temàtiques dels diferents cursos que s'ofereixen.

COL·LABORACIONS ENTRE MEMBRES DE LA XARXA

L'Hotel Barcelona Catedral va col·laborar en el dinar de Nadal de l'associació Estel Tàpia a través de l'oferta de 50 racions d'escudella. I vosaltres, expliqueu-nos les vostres aliances!

CAN PICÓ: HUB DE LA BICI A BARCELONA

La cooperativa Biciclot ha traslladat la seva seu a Can Picó, un equipament del Poblenou obert al barri i dedicat a la mobilitat en bicicleta i a l'economia social i solidària.

L'EXPERIÈNCIA DE L'ALBERG TWENTYTÚ

Ignasi Uñó: "La sostenibilitat és una qüestió de sentit comú". Llegiu tota l'entrevista del director executiu del Twentytú High-Tech Hostel.

NOUS MEMBRES A LA XARXA

CASIO España i Foment de Ciutat són els nous membres de la xarxa B+S amb què estrenem el 2016. Benvinguts!