CAN PICÓ: HUB DE LA BICI A BARCELONA

Butlletí: 

La cooperativa Biciclot ha traslladat la seva seu a Can Picó, un equipament del Poblenou obert al barri i dedicat a la mobilitat en bicicleta i a l'economia social i solidària.

La seu de Biciclot es trasllada del barri del Clot al del Parc i la Llacuna del Poblenou, en concret a l'equipament municipal Can Picó. Es tracta d'un edifici històric industrial, en desús des del 2007. A través d'un conveni de cessió amb l'Ajuntament, es vol convertir en el Hub de la Bicicleta a Barcelona.
L'objectiu és que sigui un equipament obert al barri, dedicat a la mobilitat en bicicleta i a l'economia social i solidària. Per això, es compaginaran els serveis d'informació, assessorament, formació, lleure i mecànica de la bicicleta amb la inserció laboral, la participació social i el consum responsable.
A més estarà preparat per a la certificació com a centre formatiu d'estudis, espai botiga de productes reutilitzats per als alumnes de l'escola taller, espai de recollida i reutilització de bicicletes abandonades i espai de coworking social.
Atès que es tracta d'un edifici antic, és necessària una rehabilitació, en la qual hi participen Biciclot i la cooperativa Sostre Cívic. Si voleu col·laborar d'alguna forma, envieu un correu electrònic a biciclot@biciclot.coop o bé truqueu al telèfon 933 077 475.

Més informació.


#biciclotcanpico
Info172 06 biciclot intern

PROPOSTES FORMATIVES PER COMENÇAR L'ANY