COL·LABORACIONS ENTRE MEMBRES DE LA XARXA

Butlletí: 

L'Hotel Barcelona Catedral va col·laborar en el dinar de Nadal de l'associació Estel Tàpia a través de l'oferta de 50 racions d'escudella. I vosaltres, expliqueu-nos les vostres aliances!


El passat 17 de desembre es va celebrar el dinar de Nadal de l'associació Estel Tàpia, en el qual va col·laborar l'Hotel Barcelona Catedral amb 50 racions d'escudella catalana.
La cuina de l'hotel va preparar un dels àpats més tradicionals de les festes nadalenques, l'escudella, per cedir-lo a una entitat sense ànim de lucre, enguany per setè any consecutiu. A través d'aquesta iniciativa, famílies castigades per la crisi, infants, avis que viuen sols i persones sense sostre tenen la possibilitat d'asseure plegats al voltant d'una taula en aquestes assenyalades dates.
Aquesta "escudella solidària" no és l'única iniciativa que impulsa l'hotel Barcelona Catedral. De manera continuada participen al Banc dels Aliments, al Pont Alimentari, a mercats de segona mà amb recaptació per a projectes solidaris i col·laboren amb altres associacions com Dit i Fet i l'Associació Cívica La Nau.
Si esteu col·laborant amb entitats o empreses en projectes que poden ser exemplars per a la resta de membres de la xarxa B+S, envieu-nos la informació i en farem difusió.
Info172 05 intern escudella2 2   Info172 05 intern escudella2

PROPOSTES FORMATIVES PER COMENÇAR L'ANY