L'EXPERIÈNCIA DE L'ALBERG TWENTYTÚ

Butlletí: 

Ignasi Uñó: "La sostenibilitat és una qüestió de sentit comú". Llegiu tota l'entrevista del director executiu del Twentytú High-Tech Hostel.


Barcelona Turisme ha publicat una entrevista a Ignasi Uñó, director de l'alberg Twentytú, membre de la xarxa Barcelona + Sostenible des del novembre de 2014.

Tecnologia, respecte per al medi ambient i integració a la comunitat local són els eixos del Twentytú Hi-tech Hostel, el primer alberg del món a obtenir el Certificat Biosphere de turisme responsable. Situat al districte 22@, al barri del Poblenou, és propietat d'Innova Hotels, que ja està estudiant replicar el model en altres ciutats. “La sostenibilitat és una qüestió de sentit comú”, afirma Ignasi Uñó, administrador d'Innova Hotels i CEO del Twentytú.
Orientat a un públic familiar, a joves i persones que viatgen en solitari, el hostel va obrir les seves portes el juliol del 2012 i rep bàsicament estrangers que vénen d'Alemanya, Regne Unit, França, Estats Units, Austràlia i Corea del Sud. L'edifici, de cinc plantes i amb unes vistes úniques del districte més tecnològic de la ciutat, es pot gestionar tot des d'una tablet. Uñó reconeix que tenen una obsessió per mesurar la despesa dels subministraments (aigua, llum,...), fet que els ha permès, entre d'altres coses, reduir la potència elèctrica contractada de 250 a 55 kw i un estalvi superior al 40% d'aigua. 


Llegiu l'entrevista completa.
twenty

PROPOSTES FORMATIVES PER COMENÇAR L'ANY