NOVA SETMANA DEL SECTOR AMBIENTAL DE CATALUNYA

Butlletí: 

La Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental han decidit sumar esforços i recursos per organitzar una Setmana conjunta del 27 de maig al 5 de juny de 2016. Us convidem a donar la vostra opinió sobre aquest procés!


Amb motiu de la celebració de la 7a Setmana de la Custòdia del Territori (organitzada per la XCT) i 4a Setmana del Voluntariat Ambiental (organitzada per la XVAC), ambdues entitats han acordat sumar esforços i recursos per organitzar una Setmana conjunta. La celebració continuarà aglutinant els objectius propis de cada setmana i a més vol fer un salt qualitatiu per representar la Setmana del Sector Ambiental de Catalunya, que se celebrarà del 27 de maig al 5 de juny de 2016 arreu de Catalunya.

La fusió d'ambdues setmanes respon a una necessitat identificada pel tercer sector ambiental (en el marc del Pla de Suport del Tercer Sector Ambiental): incrementar la visibilitat i l'impacte d'aquestes celebracions. La nova Setmana tindrà per objectiu promoure activitats per conscienciar la ciutadania de la importància de conservar el nostre territori i alhora donar visibilitat a les entitats que actuen en aquest àmbit. Per fer-ho, comptarà amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Obra Social “la Caixa”.

En aquest context, s'ha considerat interessant iniciar un procés participatiu per tal de recollir idees i propostes. Accediu al formulari online on podreu donar la vostra opinió sobre aspectes concrets.
Info172 03 setmana intern