TURISME PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

Butlletí: 

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Turisme de Barcelona promou una ruta pel barri Gòtic lliure de barreres arquitectòniques. També s'estan planificant visites guiades per a persones amb ceguesa, visió reduïda i que utilitzen el llenguatge de signes.

Turisme de Barcelona ha creat el producte Easy Walking Tour Gòtic, una nova visita guiada pel Barri Gòtic lliure de barreres arquitectòniques. La durada de la ruta és d'una hora i mitja, per tal que les persones amb mobilitat reduïda, que es desplacen en cadira de rodes, caminen amb l'ajuda d'un bastó o es cansen quan estan dretes massa estona, puguin recórrer el nucli més antic de la ciutat.
Es tracta d'un producte pilot impulsat pel programa Barcelona Sustainable Tourism, que forma part de l'oferta de Turisme de Barcelona. Actualment també estan treballant en el desenvolupament de més rutes regulars accessibles per a altres col·lectius com ara persones amb ceguesa o visió reduïda i persones que utilitzen el llenguatge de signes (fins ara planificades a mida, sota petició).
En el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el passat 3 de desembre, també s'organitzà la taula rodona “Turisme accessible a Barcelona i a Catalunya”.
Consulteu la nota de premsa i un vídeo de la notícia.