Info B+S 173

Dijous, 21 gener, 2016

Info B+S: Economia verda, Ateneu de fabricació de la Barceloneta... i molt més.

01 - economia

 ES PRESENTA L'ESTUDI D'ECONOMIA VERDA A BARCELONAInfo173 01 economiaverda

Recentment s'ha presentat un estudi que visibilitza les dades econòmiques del sector de l'economia circular a Barcelona. D'entre les principals dades es destaca un increment del 3% en el nombre d'empreses verdes a la ciutat.

02 - ateneu

CONEIXEU L'ATENEU DE FABRICACIÓ DE LA BARCELONETA!Info173 02 ateneu

Sostenibilitat i medi ambient són els eixos centrals del tercer ateneu de fabricació digital de la ciutat de Barcelona. Ubicat a La Fàbrica del Sol, a la Barceloneta, és un espai de cocreació, aprenentatge i formació per a tota la ciutadania.

03 - residus

TOT SOBRE LES DEIXALLERIES I EL DESTÍ DELS RESIDUSInfo173 03 residus

L'AMB ha publicat la “Guia de les deixalleries metropolitanes” en la qual trobareu informació acurada de més de 50 productes i de la seva gestió quan esdevenen residus.

04 - premis - sub

PREMIS I CURSOS SUBVENCIONATSInfo173 04 subvencions

Ja estan en marxa les noves edicions dels premis I·lustraciència i FAD. També us recomanem uns ajuts per a projectes locals de medi ambient i un curs d'interpretació subvencionat per a persones a l'atur.

05 - Ed - ambiental

L'EDUCACIÓ AMBIENTAL ESTÀ DE CELEBRACIÓInfo173 05 dia EdA.jpg

El 26 de gener és el Dia Mundial de l'Educació Ambiental i, amb motiu d'aquesta efemèride, l'SDEA us recomana algunes lectures per treballar la temàtica.

06 - Be - comu

ECONOMIA DEL BÉ COMÚ APLICADA A LES ORGANITZACIONSInfo173 06 be comu intern

El proper 27 de gener tindrà lloc un taller d'intercanvi entre la xarxa NUST, d'usos del temps, i la XESB, d'economia social. Durant la jornada es presentarà l'Associació Catalana per al Foment de l'Economia del Bé Comú.

07 - energia - cclimatic

ENERGIA I CANVI CLIMÀTIC A DEBATInfo173 07 cclimatic

Les Escoles + Sostenibles organitzen un seminari els propers dimarts 26 de gener i 9 de febrer en què es parlarà de meteorologia i impactes a nivell local del canvi climàtic. Cal reservar-hi plaça, no us ho perdeu!

08 - accions

MÉS ACCIONS DE LA XARXA B+SImatge accions

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Fòrum Ambiental fan públiques les seves accions per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca amb la xarxa!