Info B+S 174

Dijous, 4 febrer, 2016

Info B+S: Consell Ciutadà per la Sostenibilitat... i molt més.

01 - consell

 PLENARI DEL CONSELL CIUTADÀ PER LA SOSTENIBILITAT Info174 01 consell

L'Espai Jove les Basses va acollir el passat 2 de febrer la primera sessió plenària de 2016 del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat. L'acte va ser presidit per l'alcaldessa de la ciutat i van assistir-hi prop de 60 membres de la xarxa B+S.

02 - canviclimatic

 EN MARXA EL COMPROMÍS DE BARCELONA PEL CLIMAInfo174 02 compromis

La Comissió Permanent del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat ha presentat una proposta d'articulació de grups de treball que incorpora els 9 projectes de la xarxa B+S inclosos al Compromís de Barcelona pel Clima.

04 - ajuts

 AJUTS, PREMIS I CONCURSOS Info174 04 premis

Consulta les bases del projecte de reflexió del Palau Macaya, dels Premis d'Excel·lència Energètica i del concurs de vídeos “Nutrició en 1 minut”.

05 - programacio

 ACTIVITATS B+S PER AL 2016 Info174 05 activ

Fem Xarxing, Pinya, formacions, esmorzars, visites... La Secretaria B+S vol compartir amb vosaltres la previsió d'activitats per al 2016. Col·laboreu en identificar les necessitats de la xarxa!

06 - donacions

JO SÓC DONANT AMBIENTAL Info174 06 donant

El dimarts 9 de febrer s'inicia una campanya que vol apropar la ciutadania als projectes de sensibilització i educació ambiental fent-los partíceps. A la jornada de presentació es mostraran projectes diversos de més d'una trentena d'entitats ambientals.

07 - guies

RECURSOS PER A LES ORGANITZACIONSInfo174 07 guies


Fer les assemblees més àgils i participatives és un objectiu de moltes associacions. Us presentem una guia que us podrà ajudar a assolir aquest repte. D'altra banda, us recomanem un material sobre consum sostenible i conscient de la Diputació de Barcelona.

08 - membres

 NOUS MEMBRES A LA XARXA B+S Nous membres

L'Associació EduTEA Catalunya, el Centre Especial de Treball Metropolis, Fem Arrels, l'Hotel Meliá Sarrià i Krisalia Catering són nous membres de la xarxa B+S.

SEGONA JORNADA CIUTADANA PER UNA FISCALITAT JUSTA

 SEGONA JORNADA CIUTADANA PER UNA FISCALITAT JUSTAInfo174 03 fiscalitat

La “Plataforma per una Fiscalitat Justa” organitza el proper dissabte 27 de febrer una jornada de debat, on es pretén trobar respostes i proposar mesures per un sistema fiscal més just, solidari i sostenible.