Info B+S 175

Dijous, 18 febrer, 2016

Info B+S: Reflexionem sobre el malbaratament alimentari, enverdim els terrats i cobertes de la ciutat... i molt més.

01 - malbaratament

 REFLEXIONEM SOBRE EL MALBARATAMENT ALIMENTARIInfo175 01 gentdeprofit2

L'exposició “Som gent de profit” s'instal·la del 20 al 27 de febrer al mercat de la Barceloneta i el projecte EFFECT llança una enquesta a nivell europeu per conscienciar la ciutadania del valor dels aliments.

02 - Fenodato

 FEU-VOS OBSERVADORS CLIMÀTICS AMB #FENODATOInfo175 02 fenodato

La Universitat Autònoma de Barcelona i el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals busquen persones per col·laborar en l'observació de les alteracions de la natura causades pel canvi climàtic.

03 - cobertes - verdes

 ENVERDIM ELS TERRATS I COBERTES DE LA CIUTAT!Info175 03 cobertes

Regulació del clima urbà, reducció de la contaminació atmosfèrica, aïllament tèrmic i acústic, increment de la biodiversitat... Els beneficis de les cobertes verdes són múltiples, descobriu-los en aquesta guia.

04 - premis

 PREMIS: CIÈNCIA ECOLÒGICA I EMPRENEDORIA SOCIAL I JUVENILInfo175 04 premisMargalef

S'obren dues convocatòries de premis: els Ramón Margalef de ciència ecològica i un d'emprenedoria social contra l'atur juvenil.

05 - novetats - sdea

 NOVETATS A L'SDEAInfo175 06 SDEA

Col·lapse, transició energètica, guerres climàtiques... Les novetats del catàleg l'SDEA d'aquest mes vénen carregades d'energia.

06 - rec - EA

RECURSOS D'EDUCACIÓ AMBIENTALInfo175 06 PMES

En el marc del Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat de l'AMB es presenta un recull de recursos d'educació ambiental. Us recomanem les eines relacionades amb el canvi climàtic i l'energia.

07 - mostra

 SANTS ACULL UNA MOSTRA PER LA SOSTENIBILITATInfo175 07 mostra

L'espai “El Portal de Sants” allotjarà el proper 28 de febrer una jornada d'intercanvi de coneixement i experiències sobre sostenibilitat, estalvi energètic i canvi climàtic.

08 - Accions

 MÉS ACCIONS DE LA XARXA B+SAccions

Arts Gràfiques Orient ens presenta un projecte amb el qual les escoles poden aprofitar els materials sobrants de les impremtes, alhora que es promou la creativitat de l'alumnat.