Info B+S 177

Dijous, 17 març, 2016

Info B + S: Equips de projecte pel Clima, Dia Mundial de l'Aigua...

01 - GT - EP

EN MARXA ELS EQUIPS DE PROJECTE PEL CLIMAInfo177 01 grupstreball

El passat 9 de març va tenir lloc la presentació dels grups de treball i els equips de projecte de la xarxa B+S. Us expliquem tots els detalls de la sessió!

02 - DM - aigua

UN MAR D'ACTIVITATS, SUBMERGEIX-T'HIInfo177 02 aigua 4

Per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua (22 de març), diferents entitats i equipaments de Barcelona ofereixen activitats per sensibilitzar la ciutadania sobre aquest bé comú.

03 - Emisions

COMPENSEM EMISSIONS DE CO2Info177 03 compensacio

Fins el 15 d'abril s'obre la convocatòria a entitats, fundacions i organitzacions no governamentals per presentar els seus projectes al Programa Voluntari de compensació de gasos amb efecte d'hivernacle.

04 - guia - c - vella

ECONOMIA VERDA A CIUTAT VELLAInfo177 04 guia ciutatvella

La Fundació per a la Prevenció de Residus i Consum Responsable ha editat una guia per apropar els veïns dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera a les iniciatives comercials sostenibles.

05 - Balanç

B+S I BALANÇ SOCIAL: EL PRIMER INFORME CONJUNTInfo177 05 balanç

25 organitzacions de la xarxa B+S han realitzat el Balanç Social de la XES durant el 2015. Consulteu l'informe que recull i analitza aquestes dades de forma conjunta i animeu-vos a "ensenyar el cor".

06 - sdea

NOVETATS A L'SDEAInfo177 08 sdea

Canvi climàtic, boscos, biodiversitat i les oportunitats dels espais en desús són les temàtiques que tracten les noves adquisicions del Servei de Documentació d'Educació Ambiental.

07 - dialegs

TORNEN ELS DIÀLEGS AMBIENTALSInfo177 07 dialegs gran

L'Associació Catalana de Ciències Ambientals i el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya han llançat una nova edició d'aquest cicle de debats, que enguany tractarà la relació entre el medi ambient i la política.

08 - accions

Més accions de la xarxa B+SAccions

Casio, El Peix al Plat, Espirals d'aprenentatge iMetropolishan fet públiques les seves accions per la sostenibilitat. Animeu-vos a presentar les vostres!