Info B+S 178

Dijous, 7 abril, 2016

Info B + S: Bioblitzbcn, alencop, activitats per començar la primavera...

05 - alencop

Info178 04 alencop

QUÈ FEM AMB ELS ELECTRODOMÈSTICS EN DESÚS?

El proper 19 d'abril tindrà lloc una jornada tècnica sobre reutilització a càrrec d'Alencop, una cooperativa especialitzada en la recollida domiciliària d'electrodomèstics i ferralla a Barcelona.

06 - primavera

Info178 05 primavera

ACTIVITATS PER COMENÇAR LA PRIMAVERA

Diversos equipaments de la ciutat ofereixen un seguit d'activitats de caire ambiental entre els mesos d'abril i juny. Feu-hi un lloc a la vostra agenda!

07 - genere

Info178 06 genere

ENTITATS AMB VISIÓ DE GÈNERE

S'ha editat la guia “Re-generem-nos”, una eina que permet a les entitats avaluar si tenen en compte aquesta perspectiva en tots els àmbits de la seva activitat.

08 - membres

Nous membres

NOUS MEMBRES DE LA XARXA B+SDonem la benvinguda a Alencop Cooperativa, Associació Mobilitat i Turisme Sostenible de Barcelona, Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Fundació Empresa i Clima, Jeep Gasulla, Naturkid Innova, Trixi Triciclos i Vanguard Gràfic.

AJUTS, PREMIS I FORMACIÓ

Info178 04 ajuts


Captació de fons, emprenedoria social i iniciatives urbanes són algunes de les temàtiques que tracten els guardons i cursos que us presentem.

DECIDIM BARCELONA: DARRERES HORES PER PARTICIPAR-HI

Info178 01 Pam

El divendres 9 d'abril finalitza el termini per fer aportacions al Programa d'Actuació Municipal 2016-2019 a través de la plataforma virtual Decidim Barcelona.

EL CAMÍ DELS RESIDUS

Info178 03 residus


Quin recorregut emprenen les deixalles cap a la seva reutilització? La resposta la trobareu a l'exposició itinerant “On van els residus?” del 14 de març al 18 d'abril a la seu del Districte de Sarrià.

TORNA LA BIOBLITZBCN

Info178 02 Bioblitz

Els dies 15, 16 i 17 d'abril a l'Institut Botànic de Barcelona es duran a terme itineraris científics i activitats sobre biodiversitat urbana per tota la ciutadania