Info B+S 179

Dijous, 21 abril, 2016

Info B+S : Biocultura, Barcelona avança cap al turisme responsable...

23A EDICIÓ DE BIOCULTURA

Banner biocultura

Torna la fira Biocultura del 5 al 8 de maig al Palau Sant Jordi. L'Associació Vida Sana, brinda descomptes per les organitzacions membres de Barcelona + Sostenible.

ACTIVITATS PER CONÈIXER I VALORAR EL MEDI NATURAL

Info 179 06 medi

La iniciativa Let's Clean Up Europe i l'empresa Ecoitinerària proposen accions de neteja i rutes de descoberta pels voltants de Barcelona.

AJUTS, PREMIS I FORMACIÓ

Info 179 03 ajuts

Fotografies de ciutats europees, rehabilitació d'habitatges i col·lectius en risc d'exclusió social són algunes temàtiques dels concursos i ajudes vigents durant els propers mesos.

BARCELONA AVANÇA CAP AL TURISME RESPONSABLE

Info 179 03 turisme

La ciutat està desenvolupant un nou atribut de la certificació Biosphere, que incrementa el nivell d'exigència i els criteris de sostenibilitat aplicats. A més, anima altres establiments i equipaments a sumar-s'hi.

COMERÇ, TURISME I SERVEIS DE LA CIUTAT S'INCORPOREN A B+S

Info 179 01 comerços

Entitats de comerç, serveis i turisme inicien un procés d'adhesió a la Xarxa de Barcelona + Sostenible, amb la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat

MÉS ACCIONS PER LA SOSTENIBILITAT

Accions

El Convent de Sant Agustí i Recooperar fan públiques les seves accions per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca amb la xarxa!

NOVETATS DE L'SDEA

Info 179 05 sdea

Us presentem algunes de les noves adquisicions d'aquest mes del Servei de Documentació d'Educació Ambiental.

ORGANITZEM ESDEVENIMENTS + SOSTENIBLES!

Info 179 07 esdeveniments

Què cal tenir en compte a l'hora d'organitzar un esdeveniment? Els dies 3, 5 i 10 de maig s'ofereix a Torre Jussana una formació per a associacions sobre planificació, realització i ambientalització d'actes.

PER UN SANT JORDI SENSE ESPINES

roses

Us recomanem les iniciatives de Carlitos y Patricia, Femarec, l'SCEA i d'altres membres de la xarxa per celebrar un Sant Jordi de forma més responsable