Info B+S 180

Dijous, 5 maig, 2016

Info B + S: la ciutat sobre dues rodes, compromesos amb el clima, Fem Pinya...

LA CIUTAT SOBRE DUES RODES

Info 180 01 bici

Voleu tenir un estand a la Festa de la Bicicleta? Descobriu aquesta i moltes altres activitats a les quals podeu participar per promoure la mobilitat sostenible a Barcelona.

SEGUIM COMPROMESOS AMB EL CLIMA

Info 180 02 clima

El passat 28 d'abril va tenir lloc la darrera sessió de treball per desenvolupar els 9 projectes del Compromís de Barcelona pel Clima. El 17 de juny els equips presentaran la seva tasca a la jornada Fem Xarxing.

BARCELONA CIUTAT REFUGI

Info 180 03 refugi

El pla “Barcelona, ciutat refugi” organitza en col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) un cicle de xerrades sobre voluntariat els dies 9 i 30 de maig i 13 i 27 de juny.

PROGRAMES I SUBVENCIONS

Info 180 04 ajuts

PROGRAMES I SUBVENCIONS

 

Emprenedoria en l'àmbit de les energies netes, acompanyament per associacions i subvencions per a col·lectius vulnerables són les temàtiques que engloben els ajuts que us presentem.

FEU PINYA AMB B+S!

Info 180 06 pinyaEn el marc del Dia Mundial del Medi Ambient els membres de la xarxa Barcelona+Sostenible obren les seves portes durant el 3 i 4 de juny per donar a conèixer les seves activitats. Us hi sumeu?

US ANIMEU A ENSENYAR EL COR?

Info 180 07 Balanç

El proper 13 de maig la Xarxa d'Economia Solidària presentarà l'eina del Balanç Social, que permet mesurar l'impacte social i ambiental de les organitzacions al llarg d'un any.

CICLE CIUTAT VERDA

Info 180 08 ciutat verdaL'Associació Catalana de Comunicació Científica i Il·lustraciència organitzen activitats sobre medi ambient, salut i dibuix del 20 de maig al 26 de juny a diversos equipaments de la ciutat.

NOUS MEMBRES DE LA XARXA B+S

Nous membres

Donem la benvinguda a la Cooperativa la Fàbric@, B01 Arquitectes, TallerEsfèrica i Volta Disseny.