Info B+S 191 - 17 de novembre

Dimecres, 16 novembre, 2016

Info B + S: plenari del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, nou web Compromís de Barcelona pel Clima, Global EcoFòrum i molt més!

Segona sessió plenària del Consell

El Casinet d’Hostafrancs va acollir la segona sessió plenària de 2016 del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat. L'acte va ser presidit per Janet Sanz, tinenta d’alcaldessa d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, i van assistir-hi més de 45 membres de la xarxa B+S.

El Compromís de Barcelona pel Clima ja té web!

Us presentem el nou web "Compromís pel Clima" on podeu trobar la tasca dels equips de projecte i l’estratègia de l’Ajuntament per a la mitigació del canvi climàtic. Ja podeu donar a conèixer els vostres compromisos a través del web.

Barcelona, ciutat educadora

En el marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, el proper 30 de novembre se celebra a l’Hospital de Sant Pau la jornada “Innovació educativa, territori i equitat”, un acte que té per objectiu reflexionar i debatre sobre el paper de la ciutat en aquest àmbit.

Premis, subvencions i concursos

Voluntariat, malbaratament alimentari, ecoinnovació i cultura són les temàtiques dels diversos tipus d'ajuts que us presentem.

Fòrum per la sostenibilitat del Mediterrani

El Museu Marítim acull aquest 25 de novembre el Global EcoForum de Barcelona, un espai de debat, tallers i ponències amb l’objectiu de discutir i donar a conèixer els majors reptes ambientals, socials i econòmics de la Mediterrània.

L'entrevista: Biohabita

“Treballem des de la prevenció, per evitar incrementar els factors de risc en la salut de les persones” Teresa Monleón, de Biohabita.

Accions dels membres de la xarxa

Les empreses e-WIS, Hotel Barcelona Catedral i Kiddy’s World fan públiques les seves accions per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca amb la xarxa.

Reconeixement al petit comerç

El passat 2 de novembre es va celebrar la 19a edició del Premi Comerç de Barcelona, que va posar en relleu els establiments sostenibles, de proximitat i que donen suport a la cohesió social i al benestar dels veïnat.