Barcelona, ciutat educadora

En el marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, el proper 30 de novembre se celebra a l’Hospital de Sant Pau la jornada “Innovació educativa, territori i equitat”, un acte que té per objectiu reflexionar i debatre sobre el paper de la ciutat en aquest àmbit.

 

La ciutat de Barcelona celebra el proper 30 de novembre el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Aquesta efemèride sorgeix de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, fundada el 1994 amb l’objectiu d’establir col·laboració entre els governs locals compromesos amb la Carta de Ciutats Educadores.

Emmarcats en aquesta celebració, l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Ciutat Educadora i l’Institut d’Educació de Barcelona organitzen les jornades “Innovació educativa, territori i equitat”, que tenen per objectiu reflexionar i debatre sobre el paper de la ciutat en la innovació educativa així com el treball amb la comunitat per  garantir el dret a l’educació i l’accés a tots els recursos educatius.

Aquest pretén ser un espai per reflexionar sobre com els projectes d’innovació educativa poden ser instruments imprescindibles per garantir l’equitat educativa, més enllà de quina institució els promogui o l’agent que els implementi.

La jornada es desenvoluparà de 9:30h del matí a 20:30h de la tarda a la sala Pau Gil del recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau i convoca a professionals de l’educació, tècnics i tècniques municipals, AMPA, entitats i responsables polítics a debatre al voltant de la seva potencialitat.

 

Feu un cop d’ull al programa de la jornada (Pdf)

Inscripcions