Premis, subvencions i concursos

Voluntariat, malbaratament alimentari, ecoinnovació i cultura són les temàtiques dels diversos tipus d'ajuts que us presentem.


XXIII premi voluntariat 2016

Aquest premi pretén reconèixer les entitats que ajuden a contribuir en una societat més justa i solidària. Es poden presentar les activitats o projectes de les entitats de voluntariat (censades al Cens d'Entitats de Voluntariat de Catalunya), executades majoritàriament amb persones voluntàries.

Termini: 21 novembre 

+ INFO

 

Concurs de vídeo “Refresh Food Waste Solution”

Concurs europeu que pretén donar respostes a la problemàtica del malbaratament alimentari. Consisteix en desenvolupar un vídeo amb idees de persones individuals, organitzacions, grans companyies... que vulguin explicar el seu projectes. Els vídeos han de tenir una durada màxima de 5 minuts i han de ser en anglès.

Termini: 30 de novembre

+ INFO


 

EcoInnovació per PIMES

La Generalitat de Catalunya ha convocat els cupons d’ecoinnovació per a PIMES dins el Programa de cupons d’innovació d’Acció. Hi ha quatre línies d’ajut dins la categoria d’ecoinnovació: anàlisi dels processos productius i identificació de millores ambientals, ecodisseny de productes i serveis, prevenció i valorització de residus i projectes per al foment de nous models de negoci vinculats a l’economia verda i circular.

Termini: 14 de desembre.

+ INFO

 

Subvencions per a entitats de caire cultural 

Aquestes subvencions tenen per objectiu donar suport a centres culturals i altres entitats de caire cultural sense ànim de lucre, representatives d'altres comunitats autònomes amb seu social a Catalunya.

Termini:  15 de febrer 2017

+ INFO