Info B+S 192 - 1 de desembre

Dijous, 1 desembre, 2016

Info B + S: ja som 500 membres de la xarxa, per unes festes d'hivern més responsables, intercanvi de recursos i molt més!

Ja som 500!

La xarxa d’Entitats i Empreses de Barcelona + Sostenible suma 500 membres i ho volem celebrar amb l’estrena d’un nou vídeo de presentació del programa. Compartiu-lo i feu difusió de la vostra pertinença a aquest projecte de ciutat!

Per unes festes d'hivern més responsables

Visitar la Fira de Consum Responsable, regalar joguines no sexistes, fer una postal 3D o una donació a una  campanya contra l’exclusió social són algunes de les idees que us proposem per fer un consum responsable i solidari durant aquestes festes.

Intercanvi de recursos entre els membres de la xarxa

Recentment l’Ajuntament de Barcelona, B:SM i TMB han ofert uns recursos que ja no feien servir, però que altres organitzacions de la xarxa han pogut aprofitar. Entre tots, allarguem la vida útil dels materials!

Ajuts i concursos

Premi Fundació Privada GIRBAU Natura i Societat, convocatòria general de subvencions de districte i de ciutat 2017 i un concurs d'innovació per a la transició energètica són les convocatòries que us presentem.

Preparem la formació del 2017!

Quines temàtiques de formació i networking us interessaria treballar com a organitzacions de la xarxa B+S en el proper 2017? La vostra participació  ens ajuda a millorar l’oferta d’activitats.

Barcelona amb l'economia social

Us presentem algunes de les iniciatives sorgides a la ciutat per tal d’enfortir l’economia social: el Pla d’Impuls de l’Economia Social, les Xarxes Locals de la XES (Xarxa d’Economia Solidària) i el nou espai web de la cooperativa per a l’emprenedoria social LabCoop.

L'entrevista: Loom Sustainable Experiences

“Si nosaltres organitzem un esdeveniment necessitem que tota la seva cadena de producció tingui criteris de sostenibilitat” Sol Magarolas, de Loom Sustainable Experiences.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: Ecomatters i EcoVeritas.