Ajuts i concursos

Premi Fundació Privada GIRBAU Natura i Societat, convocatòria general de subvencions de districte i de ciutat 2017 i un concurs d'innovació per a la transició energètica són les convocatòries que us presentem.

 

Premi Fundació Privada GIRBAU Natura i Societat

El Premi Fundació Privada Girbau té per objectiu reconèixer iniciatives locals i ciutadanes a favor de la natura i la seva conservació. El Premi neix amb caràcter bianual vol donar suport a aquelles entitats que treballen per a la protecció i millora del patrimoni natural, des del compromís i la responsabilitat.

Termini: 31 de gener de 2017

Bases del premi

+ INFO

 

Convocatòria general de subvencions de districte i de ciutat 2017

L’Ajuntament de Barcelona publica la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. En els darrers anys, el calendari d’aquesta convocatòria s’ha anat avançant amb l’objectiu que els beneficiaris rebin la subvenció el més aviat possible.

Està previst que la convocatòria de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona sigui del 29 de desembre al 26 de gener (podeu fer un cop d'ull a la convocatòria de l'any passat). Les subvencions encara no són públiques, però es calcula que ho seran a partir del 23 de desembre (data a confirmar). Us recomanem doncs que estigueu atents/es a la convocatòria i que ja podeu anar avançant amb la confecció de projectes.

Consulteu les novetats al web!

 

Concurs d'innovació per a la transició energètica el “Germinador social”

Tens un projecte sobre energies renovables o eficiència energètica? Neix el “Germinador Social”, el primer concurs per a nous agents locals per a la transició energètica.

La iniciativa ha estat impulsada per part de Som Energia i Coop57 (aquest últim membre de la xarxa Barcelona + Sostenible), una proposta que sorgeix de la Trobada de Grups Locals realitzada a Vitòria fa uns mesos.

Termini: 15 febrer 2017

Bases del concurs

+ INFO