Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: Ecomatters i EcoVeritas.
 

Ecomatters

Consultoria en sostenibilitat i seguretat química que ajuda a les empreses a definir el seu camí cap a la sostenibilitat, centrant-se en aquells aspectes que aporten valor afegit al seu cas particular. Els seus projectes s'ajusten a les necessitats de cada empresa depenent del seu nivell de maduresa, la seva visió i les característiques pròpies del negoci.

Defineixen l'estratègia de sostenibilitat i realitzen estudis concrets per quantificar l'impacte social, ambiental i econòmic de l'empresa o dels seus productes o serveis. Entre altres, calculen la petjada ambiental de productes, els costos al llarg del seu cicle de vida, realitzen inventaris d'emissions, o fen estudis d'eco-eficiència. A més, ajuden a les empreses a comunicar les seves accions i resultats mirant a la sostenibilitat com un component clau per a l'aportació de valor.

 

EcoVeritas

EcoVeritas és una cadena de supermercats d’alimentació ecològica, una companyia fundada el 2002 per quatre famílies catalanes. Els supermercats van néixer amb l’objectiu de fer accessible a tothom la alimentació de qualitat i amb la certificació ecològica per garantir una alimentació saludable i saborosa.