Info B+S 193 - 22 de desembre

Dimecres, 21 desembre, 2016

Info B + S: campanya "Menys fum i menys soroll", noves activitats de "Camins de natura", esmorzar B+S sobre transició energètica i molt més!

Nou aires per a la ciutat

L’Ajuntament impulsa la campanya “Menys fum i menys soroll” amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica de la contaminació ambiental.

Més camins de natura

L’exposició “Camins de natura” es prorroga fins al 31 de març a la Casa de l’Aigüa de Trinitat Nova amb una nova programació de sortides guiades i activitats per a ciutadania i centres educatius.

Els valors socials de Barcelona

Ja està disponible la documentació de la “Jornada Mapa de Valors” celebrada el novembre passat en la qual podeu consultar les tendències dels valors socials de la població barcelonina.

Ajuts, premis i formació

Formació sobre nova educació, Premi Internacional a la Innovació Cultural, convocatòria general de subvencions i els premis EMAS 2017 són les novetats amb què acomiadem el 2016.

Transició cap a la sobirania energètica

El 27 de gener al Palau Robert es celebrarà un nou Esmorzar B+S, en el qual es presentaran tres iniciatives sobre la sobirania energètica. Ja us podeu reservar la data i inscriure!

L’entrevista: BACC

 “La bicicleta és el motor de la sostenibilitat”. Mónica Enrich, del Bicicleta Club de Catalunya.

Accions dels membres de la xarxa

L’empresa Ecomatters fa públiques les seves Accions per la Sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca amb la xarxa.

Feliç solstici d’hivern

Des del programa Barcelona + Sostenible us desitgem que gaudiu d'unes bones festes i que tingueu un inici d’any carregat de noves idees compromeses amb la sostenibilitat.