Info B+S 194 - 19 de gener

Dijous, 19 gener, 2017

Info B + S: Comerç + Sostenible, esmorzar B+S, la nevera solidària de l'Ateneu l'Harmonia... i molt més!

S'engega el programa Comerç + Sostenible

Entitats associatives del món del comerç, gremis i organitzacions professionals s’adheriran a la xarxa de Barcelona + Sostenible en un acte de signatura conjunta del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022.

Tot a punt pel proper esmorzar B+S

El 27 de gener a les 9 h es celebra al Palau Robert l’Esmorzar B+S “Transició cap a una sobirania energètica”, en el qual es presentaran tres iniciatives sobre aquesta temàtica. 

Noves propostes per a la gestió d'envasos

L’estudi de l’AMB i la fundació ENT analitza la possibilitat d'implantar un sistema de dipòsit, devolució i retorn d'envasos des del punt de vista tècnic, econòmic i legal dins l’àmbit metropolità.

Ajuts i premis

Sessions informatives de les subvencions de l’Ajuntament, vehicles elèctrics i de baix consum, ecodisseny, adaptació al canvi climàtic i il·lustració científica són les temàtiques dels ajuts i premis que us presentem.

Neix la primera Nevera Solidària de Catalunya

Ja està en funcionament la Nevera Solidària a l’Ateneu L’Harmonia de Sant Andreu. La iniciativa, promoguda per Rezero, la Fundació Banc de Recursos i Nutrició Sense Fronteres esdevé una eina més en la lluita contra el malbaratament alimentari.

Reconeixement dels membres de la xarxa

Bridepalla i Nechi Group, organitzacions del programa Entitats i Empreses + Sostenibles, van ser guardonades el novembre passat per la seva emprenedoria i eficiència energètica.

L’entrevista: Te Lo Sirvo Verde

“Ajudem els restaurants a adonar-se de l’impacte ambiental del seu negoci i a conscienciar-los.” Isabel Coderch, de Te Lo Sirvo Verde.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: Ambietech, Autoritat del Transport Metropolità i Fundació Plant-for-the-planet.