Info B+S 195 - 2 de febrer

Dijous, 2 febrer, 2017

Info B + S: Esmorzar B+S, bones pràctiques dels comerços, Dia Mundial de l'Educació Ambiental... i molt més!

Esmorzar amb molta energia

El passat 27 de gener prop de 60 persones van participar en una nova edició dels Esmorzars B+S en la qual es van presentar 3 experiències cap a la transició a un nou model energètic.

Bones pràctiques dels comerços de Barcelona

S’estrena una col·lecció de vídeos i fitxes en què comerciants de la ciutat exposen les seves iniciatives per millorar la sostenibilitat de la seva activitat. 

L'Any Internacional del Turisme Sostenible arrenca amb força

Aquest 2017, Any Internacional del Turisme Sostenible, s’inicia amb la presentació del Pla Estratègic de Turisme 2020 i la creació d’un comitè que vetllarà perquè aquesta activitat es desenvolupi de manera responsable.

Ajuts i premis

Creació de projectes socioeconòmics al territori, excel·lència energètica, formacions per a associacions i projectes de tecnologia i turisme sostenible són les propostes que us presentem.

Coneixeu el Programa Voluntari de Compensació d'Emissions

El proper 8 de febrer té lloc una jornada per conèixer el "Programa Voluntari de Compensació d’Emissions de Gasos amb Efecte d'Hivernacle” i la convocatòria de projectes associada.    

Accions dels membres de la xarxa

El consorci ATM (Autoritat del Transport Metropolità) i el Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya fan públiques les seves Accions per la Sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca amb la xarxa.