Info B+S 196 - 16 de febrer

Dijous, 16 febrer, 2017

Info B + S: acte de signatura d'entitats de comerç i organitzacions, Cicle Ciutat Cuidadora, Tercer Informe sobre el Canvi Climàtic i molt més!

Entitats de comerç i organitzacions professionals se sumen a la xarxa B+S

Entitats associatives del món del comerç, gremis i organitzacions professionals s’adhereixen a la  xarxa Barcelona + Sostenible a l’acte de signatura conjunta del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Nous membres de Comerç+Sostenible

El 7 de febrer de 2017, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, van signar el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 54 entitats associatives del món del comerç, gremis i organitzacions professionals de Barcelona. 

Ja estan disponibles els Indicadors de Sostenibilitat del 2015

El 61% dels resultats dels indicadors de sostenibilitat del 2015 milloren respecte als del 2014. El document incorpora bones pràctiques dels membres de la xarxa, us animeu a compartir les vostres?

Urbanisme amb perspectiva feminista

En el marc del dia de la dona s’organitza del 28 de febrer a l’11 de març el “Cicle Ciutat Cuidadora”, un seguit de recorreguts per descobrir una ciutat centrada en la vida i en la cura de les persones.

Ajuts i premis

Pobresa infantil, exclusió social, gestió democràtica i transformació i benestar social són les temàtiques dels ajuts i premis que us presentem.

L'evolució del canvi climàtic a Catalunya

El passat 30 de gener es va presentar el Tercer Informe sobre el Canvi Climàtic a Catalunya (TICCC) en el qual els científics analitzen l’evolució d’aquest fenomen i remarquen els impactes en els sistemes naturals i humans.

Nous recursos d’enjardinament

Des del Servei de Documentació us presentem el nou recull de recursos d’enjardinament i la Guia de bones pràctiques en jardineria per afavorir la biodiversitat.

L'entrevista: Carbon Clear

“M’agradaria que a les grans empreses d’aquest país els importés de veritat ser més sostenibles”. Cristina Raventós, de Carbon Clear.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: Anèl·lides, Casa Paraula, CityCise, Cohabitem Sarrià, Rella, Tulku Uniformes, 4E Servei i Projectes per a la Permacultura i 54 entitats de comerç i organitzacions professionals.