Info B+S 197 - 2 de març

Dijous, 2 març, 2017

Info B + S: consum responsable, mobilitat sostenible, Dia Mundial de l'Aigua i molt més!

Un nou model de consum

L’Ajuntament de Barcelona tira endavant l’Estratègia de Consum Responsable 2016-2019, que pretén diferenciar-se del model tradicional ja que té en compte les seves repercussions socials i ambientals.

La mobilitat sostenible al punt de mira

Les conferències "Tramvia-ciutat", "Mirades a la mobilitat sostenible" i un vídeo de la cooperativa Biciclot sobre l’ús de la bicicleta a la ciutat són algunes de les iniciatives d’aquest mes de març.

Publicacions sobre el medi ambient de Catalunya 2015

Ja estan disponibles en format online les “Dades del Medi Ambient” i “l’Informe anual sobre el medi ambient” de Catalunya 2015, en les quals podreu consultar les últimes dades i novetats.

Ajuts, premis i formació

Perspectiva de gènere, qualitat de vida ciutadana, cooperació i justícia global, reutilització i il·lustració científica són les temàtiques dels ajuts i formacions que us presentem.

L'agenda de l'aigua

Us proposem un recull d'activitats organitzades per diverses entitats i equipaments de la ciutat i la jornada "Aigua pel bé comú" per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua que se celebra el 22 de març.

Reservar d'una altra manera

En el marc de l’Any Internacional del Turisme Sostenible el Club EMAS ens presenta la bona pràctica de l’ús de "Book different", una plataforma web per fer reserves d’allotjament en les quals s’analitza la petjada ecològica i es fan donacions a ONG.

L'entrevista: Bridepalla

"Si podem regalar arbres i llavors, per què regalar un boli o un clauer que acabarà al fons del calaix?" Jon Marín, de Bridepalla.

Accions dels membres de la xarxa

13 entitats de la xarxa fan públiques les seves Accions per la Sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!