Info B+S 198 - 16 de març

Dijous, 16 març, 2017

Info B + S: trasllat per obres, esmorzar de resiliència, formació sobre espais verds urbans i molt més!

Esmorzar B+S: “Resiliència a la ciutat”

El proper 24 de març de 9.00 a 11.30h el Palau Robert acollirà un nou Esmorzar B+S, aquesta vegada per compartir iniciatives que fan de Barcelona una ciutat més resilient davant de la degradació ambiental, el canvi climàtic i la desigualtat socioeconòmica.

Ens traslladem per obres

Durant els propers mesos, la Fàbrica del Sol serà rehabilitada per tal de millorar-ne les instal·lacions, oficines i acollir una nova exposició. Ens podeu trobar als mòduls situats just al costat.

Com buscar i fer ús de les imatges?

Necessiteu buscar i utilitzar imatges per a les comunicacions de la vostra entitat? Teniu coneixement de les llicències d’ús i de quins bancs d’imatges gratuïts existeixen? Descobrim les respostes de la mà del blog Xarxanet.org.

Ajuts i premis

Benestar social, conservació de la biodiversitat, compensació d’emissions i bioètica són les temàtiques que tracten els ajuts i premis que us presentem.

Renaturalitzar la ciutat

L’Associació Eco-Union i el programa Erasmus + impulsen la formació gratuïta “Progress” sobre espais verds urbans a quatre ciutats europees. La primera convocatòria és a Montpeller del 27 al 31 de març, encara queden places!

El Servei de Documentació recomana...

Bones pràctiques en conservació de la natura i en carreres de muntanya en espais naturals protegits i un recurs informatiu sobre els PAE (Punts d’Assessorament Energètic).

L'entrevista: Santi Torrent

“L’espai públic està segrestat per una excessiva liberalitat cap al vehicle privat. Cal recuperar l’espai públic per tornar-nos a reconèixer com a veïns”.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: Amics de la Rambla, Associació Passeig de Gràcia, Centre Cívic la Casa Groga, Col·legi d’Economistes de Catalunya i Unió de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC).