Info B+S 199 - 30 de març

Dijous, 30 març, 2017

Info B+S: crònica de l'Esmorzar B+S "Resiliència a la ciutat", torna el "Fem Xarxing", Barcelona sona... i molt més!

Compartim experiències de resiliència

El passat 24 de març prop de 40 persones van participar en una nova edició d'Esmorzar B+S en la qual es van presentar 3 experiències de resiliència a la ciutat.

Torna el Fem Xarxing!

El proper 5 de maig, de 9.00 a 13.30h al Born Centre Cultural, tindrà lloc la 6a trobada del Fem Xarxing, una jornada que brinda l'oportunitat de fer networking entre les organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. Reserveu-vos la data!

Aportacions per al patrimoni natural i la biodiversitat

S’obre el procés per fer aportacions de l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat de Catalunya, que es podran dur a terme a través de les sessions informatives i de debat que s’han organitzat arreu del territori.

Ajuts i premis

Creació de projectes socioeconòmics al territori, finançament per a entitats juvenils, Start-ups, conservació de la biodiversitat i programes d'ocupació amb ajuts a la contractació són les temàtiques de les convocatòries que us presentem.

Barcelona Sona

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació Envers el Soroll, el 26 d’abril es realitzaran gravacions a l’entorn de les 10 Seus de Districte de la ciutat. Voleu col·laborar-hi des de la vostra entitat?

Finançament col·lectiu d'energia eòlica

La secció catalana d’Eurosolar convida als membres de Barcelona + Sostenible a participar a “Viure de l’aire del cel”, un projecte de finançament col·lectiu d’un sistema convertidor d’energia eòlica que s’instal·larà a finals del 2017 a l’Anoia.

L'entrevista: l'Aula de l'Aigua

“L’aigua és un dels elements essencials que tenen més influència en el futur del planeta” Jordi Huguet, de l’Aula de l’Aigua.

Accions dels membres de la xarxa

6 entitats de la xarxa fan públiques les seves Accions per la Sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!