Info B+S 200 - 12 d'abril

Dimecres, 12 abril, 2017

Memòria Barcelona + Sostenible, Biocultura, Setmana de la Natura... i molt més!

Tot sobre la xarxa B+S al 2016

Memòria Barcelona + Sostenible 2016

57 nous membres, 30 noves accions, 764 consultes, 360 notícies, 1.034 participants... Descobriu tota l'activitat de la xarxa d’entitats, empreses i comerços a la Memòria Barcelona + Sostenible de l'any 2016.

Les bosses i els envasos de plàstic, de pagament

Entra en vigor l’anomenat “Pacte per la bossa”, el qual prohibeix a tot tipus de comerços l’entrega al consumidor de material plàstic de forma gratuïta.

Entrades 2x1 per a la fira Biocultura

Ja podeu demanar les vostres entrades per a la fira BioCultura i gaudir dels descomptes oferts per als membres de la xarxa. L’esdeveniment tindrà lloc del 4 al 7 de maig al Palau Sant Jordi.

Ajuts i premis

Convocatòria Premi Medi Ambient

Us presentem un calendari amb totes les convocatòries de finançament anuals que podeu demanar aquest 2017, a més d’altres ajuts i premis relacionats amb la rehabilitació d’edificis, medi ambient, educació ambiental i sostenibilitat i polítiques socials.

Participeu a la setmana de la natura

Braçalets #setmananatura

Del 2 a l’11 de juny arriba una nova edició de la Setmana de la Natura en la qual les entitats podeu participar-hi impulsant i proposant activitats sobre la natura i la seva preservació.

Celebrem el Dia de la Terra

Fira de la Terra 2016

Per commemorar el Dia de la Terra el pròxim 22 d’abril us animem a consultar el recursos que ofereix el Servei de Documentació i a visitar la Fira per la terra emplaçada al passeig Lluís Companys i al Parc de la Ciutadella els dies 29 i 30 d'abril.

L'entrevista: Ecoserveis

Oriol Giménez Agulló, d'Ecoserveis

“Volem apoderar l’usuari perquè sigui capaç de decidir com vol gestionar l’energia”. Oriol Giménez, coordinador de projectes a Ecoserveis.

Nous membres de la xarxa B+S

Xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: l’Associació de Comerciants Onze de Setembre, Casal Infantil Barceloneta, Escandinava de Electricidad, Gremi de Caldereria, Gremi de Calefacció, Ventilació i Aire Condicionat, Gremi de Ferreteria de Catalunya, Immobiliàries Vendopor, Vella Terra.

Sant Jordi amb #RosesSenseEspines

Celebra un Sant Jordi més responsable i sostenible amb aquestes iniciatives.