Ajuts i premis

Convocatòria Premi Medi Ambient

Us presentem un calendari amb totes les convocatòries de finançament anuals que podeu demanar aquest 2017, a més d’altres ajuts i premis relacionats amb la rehabilitació d’edificis, medi ambient, educació ambiental i sostenibilitat i polítiques socials.
 

Calendari de convocatòries de finançament anuals 2017

Cada any hi ha tot un seguit de convocatòries de finançament, subvencions, premis i beques que es van repetint. És per això que en el següent document de Xarxanet.org les podreu trobar totes classificades per mesos, àmbits temàtics i tipus de finançament. Encara que s’han prioritzat les convocatòries d’àmbit geogràfic estatal i català, s’han tingut en compte aquelles europees i d’àmbit local especialment rellevants. També s’ha categoritzat el tipus de finançament entre públic i privat, així com entre subvencions i premis.

+ INFO

Premis Fundació Roca i Galés

La Fundació Roca Galès (FRG) convoca l’edició dels Premis Fundació Roca Galès 2017 per reconèixer públicament tasca social important que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya. Aquests guardons estan pensats per a premiar els projectes i/o trajectòries de persones, associacions, empreses i institucions l’objectiu de les quals sigui treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambient i el benestar social.

Termini: 23 d'abril

Formulari per presentar propostes

+ INFO


Subvencions per a projectes i activitats per a entitats de l'àmbit de polítiques socials

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha publicat la convocatòria ordinària de les subvencions per a projectes i activitats d’entitats de l'àmbit dels afers socials, inclusió social, famílies, joventut, infància, associacionisme, voluntariat, acció i atenció a la comunitat gitana, igualtat, migracions i ciutadania i de programes de manteniment i establiment de serveis socials.

Termini: 25 d’abril

+ INFO
 

Oberta la convocatòria del Premi Medi Ambient 2017

Convocat el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2017 per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient. Enguany es vol distingir aquells projectes ambientals de ciència ciutadana més innovadors, que promouen la participació ciutadana en la recerca, que impacten positivament en la societat i en l’entorn i que tenen una elevada repercussió científica.

Termini: 4 de maig

+ INFO
 

Més ajuts per rehabilitar habitatges i edificis

El Consorci de l’Habitatge de Barcelona estableix una nova convocatòria d’ajuts a la rehabilitació d’edificis. Aquestes ajudes se centren a reformar l’interior dels habitatges i assegurar-ne l’habitabilitat i l’accessibilitat perquè siguin saludables i eficients.

Termini: 31 de desembre

+ INFO