Entrades 2x1 per a la fira Biocultura

Ja podeu demanar les vostres entrades per a la fira BioCultura i gaudir dels descomptes oferts per als membres de la xarxa. L’esdeveniment tindrà lloc del 4 al 7 de maig al Palau Sant Jordi.
 

L'edició d'enguany presentarà una gran oferta ecològica: per exemple, el sector de l’alimentació, el més gran de la fira, comptarà amb més de 18.000 referències en productes alimentaris. A aquest, a més, s’hi sumen altres sectors, com són el de la higiene, el de la cosmètica, el tèxtil, el de la decoració de la llar, el de les energies renovables, el de les medicines complementàries, el del reciclatge o el del turisme rural i sostenible, entre d’altres. La fira, però, no només es limita als stands comercials, sinó que es faran també xerrades i activitats al llarg de la jornada.

Un dels principals canvis respecte a les edicions anteriors és una major capacitat d'aforament i d'espai expositiu, que ha augmentat d'acord amb la gran demanda d'accés dels participants i assistents.

La fira BioCultura és una bona oportunitat per a fer networking, pel que oferim a les entitats membres de la xarxa B+S descomptes per a poder assistir-hi.

A tarvés d'aquest formulari podeu demanar entrades 2x1 (màxim dues entrades per entitat) per dijous i divendres 4 i 5 de maig.


NOTA: Caldrà presentar algun tipus d’identificació (DNI o Passaport) a l’accés a la fira. No oblideu portar-la.
 

> Formulari per demanar el descompte 2x1!

> Guia d’activitats de la fira

+ INFO