Nous membres de la xarxa B+S

Xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: l’Associació de Comerciants Onze de Setembre, Casal Infantil Barceloneta, Escandinava de Electricidad, Gremi de Caldereria, Gremi de Calefacció, Ventilació i Aire Condicionat, Gremi de Ferreteria de Catalunya, Immobiliàries Vendopor, Vella Terra.


Vella Terra

Vella Terra és una fira independent de vins i productes de la terra de qualitat artesanal. Creada perquè les persones dedicades a l'agricultura natural puguin exposar els seus productes a professionals de l'hostaleria, als distribuïdors i al consumidor final a la ciutat de Barcelona

 


Casal Infantil Barceloneta

Projecte de lleure educatiu per a infants, joves i família de titularitat pública.

 Escandinava de Electricidad 

Forma part del Grup Hafslund, amb seu a Oslo (Noruega), i compta amb més d’1,8 milions d’usuaris. Avui dia són propietaris de la xarxa més gran de distribució elèctrica de Noruega i un important productor d’energia renovable.
 


 


Gremi de Ferreteria de Catalunya

El Gremi aspira a aconseguir la màxima força possible amb la unió de tot el col·lectiu ferreter. Alguns dels seus objectius són: defensar els interessos del sector, fomentar l'associacionisme i representar el comerciant de ferreteria, parament, bricolatge i al subministrador industrial davant l'Administració i les institucions públiques i privades.Gremi de Caldereria

El Gremi de Caldereria, fundat l’any 1960, és l’única associació professional existent al territori integrada per empreses que es dediquen a la fabricació, instal·lació, manteniment i reparació  d’aparells de Caldereria. Entre les seves finalitats hi trobem la promoció i defensa dels interessos del sector industrial en els aspectes tècnic, econòmic, laboral, tributari i organitzatiu, entre d'altres.


Gremi de Calefacció, Ventilació i Aire Condicionat

El Gremi és una associació on es veuen agrupades les empreses instal·ladores del sector de les instal·lacions i del manteniment de serveis per a l'edificació. Les activitats principals són calefacció, aigua calenta sanitària, aire condicionat, sistemes de ventilació, instal·lacions frigorífiques, d'aigua, gas, emmagatzematge de gasoil, energia solar tèrmica, sistemes de protecció contra incendis, tractaments per a la legionel·losi, entre d'altres.


Vendopor Inmobiliarias

Serveis immobiliaris i gestió de comunitat de veïns.

 

 


Associació de Comerciants Onze de Setembre

L’objectiu de l'Associació és enfortir i revitalitzar la xarxa comercial de la zona i potenciar el comerç de proximitat. Treballen per impulsar el comerç al barri i dinamitzar i promocionar l’activitat comercial, ja que defensen que el comerç de proximitat és un element crucial en la vertebració dels barris i de la ciutat.