Tot sobre la xarxa B+S al 2016

Memòria Barcelona + Sostenible 2016

57 nous membres, 30 noves accions, 764 consultes, 360 notícies, 1.034 participants... Descobriu tota l'activitat de la xarxa d’entitats, empreses i comerços a la Memòria Barcelona + Sostenible de l'any 2016.
 

Aprofitem la publicació del butlletí número 200 per anunciar-vos que ja teniu disponible la Memòria de la xarxa B+S d’entitats, empreses i comerços de l’any passat. En aquest document podreu repassar el més destacat del 2016, amb dades i indicadors que us permetran conèixer amb profunditat els detalls del programa que engloba les entitats, empreses i comerços de Barcelona signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. La memòria està estructurada en 5 apartats:
 

 • “Qui som?”: en el qual es recull tota la informació sobre els membres de la xarxa, el número d'accions i fitxes per la sostenibilitat que han estat publicades i els objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat amb els quals estan relacionades.
   
 • “Què fem?”: on podreu trobar el número d’assessoraments i consultes a la secretaria tècnica B+S, l’impacte dels diferents canals de comunicació, la presència de les entitats membres de la xarxa al Mapa Barcelona + Sostenible, els recursos i les donacions, les accions d’intercanvi realitzades, els grups de treball i equips de projecte del Compromís de Barcelona pel Clima, les jornades de la PINYA pel Dia Mundial del Medi Ambient i el desplegament del nou programa Comerç + Sostenible.
   
 • “Com ho fem”: és l’espai dedicat a les novetats del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, els projectes compartits entre els signants del Compromís i també aquells estudis i jornades que han tingut impacte internacional.
   
 • “Reptes 2017”: reflecteix les fites marcades per aquest any amb l’objectiu de seguir impulsant la sostenibilitat a la ciutat de Barcelona.
   
 • “Opineu!”: és l’últim apartat, en el qual se us convida a donar la vostra opinió sobre tot allò que heu llegit a la memòria: quines idees us han agradat, quins aspectes es podrien millorar, quins temes són del vostre interés... Totes les vostres propostes seran molt benvingudes!
   

Us animem doncs a omplir el formulari de valoració a través del qual volem conèixer les vostres propostes de millora. Us agrairem molt que ens doneu la vostra opinió per tal de seguir millorant la nostra tasca i oferir el millor servei que estigui al nostre abast.

Moltes gràcies per fer un cop d’ull a aquest repàs del 2016 i esperem sorprendre-us i ampliar els nostres horitzons durant aquest 2017!Consulteu la memòria B+S 2016!