Esdeveniments + Sostenibles a Torre Jussana

Què cal tenir en compte a l'hora d'organitzar un esdeveniment? Us recomanem aquest curs adreçat a associacions en què assolireu els coneixements per fer actes exitosos i amb criteris de sostenibilitat.
 

Les dates, el públic, els recursos, el pressupost, els espais, la comunicació, el personal....Perquè un esdeveniment sigui un èxit cal tenir en compte aquestes i moltes altres peces, sense oblidar la sostenibilitat en tots els passos. Promoure l'accés amb transport públic, els gots i la vaixella reutilitzable, el control del volum del so i la selecció d'empreses d'inserció com a proveïdors són algunes idees, però hi ha moltes més accions que poden fer més sostenibles des de les festes fins a espectacles, curses i accions al carrer.

“L’organització d’esdeveniments: tot el que cal tenir en compte per tal que tinguin èxit”  és un dels cursos organitzats per Torre Jussana, Centre de Serveis a les Associacions, que s'adreça a equips tècnics de les associacions de Barcelona que organitzen i produeixen esdeveniments de tot tipus.

El curs consta de 4 sessions teòrico-pràctiques els dies 18, 25 de maig i 1 de juny, de 17:30 a 20:30h a Torre Jussana (Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer,30).

La darrera sessió estarà dedicada exclusivament al disseny i l'execució d'esdeveniments sostenibles, des de la perspectiva ambiental, social i econòmica. La sessió, a càrrec de la Secretaria de Barcelona + Sostenible, consistirà en una presentació de recursos i casos pràctics i un taller sobre com fer els esdeveniments més sostenibles.

El curs és gratuït i cal inscripció prèvia ja que les places són limitades, és possible inscriure’s a la última sessió sobre esdeveniments més sostenibles.

 

>Programa del curs

>Formulari d'inscripció