Info B+S 202 - 11 de maig

Dijous, 11 maig, 2017

Crònica Fem Xarxing, qualitat de l’aire, Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura... i molt més!

Tot sobre el Fem Xarxing 2017

Prop d’un centenar de membres de la xarxa B+S van participar a la sessió de networking Fem Xarxing, que en aquesta sisena edició va tenir l’economia circular com a fil conductor.

Un pas més cap a la qualitat de l’aire

L’acord entre la Generalitat, la Diputació, l’Àrea Metropolitana i l’Ajuntament de Barcelona busca reduir un 30% les emissions a la conurbació de la ciutat en un període de 15 anys.

És temps de BioBlitz

El 20 i el 21 de maig se celebra la jornada BioblitzBcn organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, l’AMB i l’Institut Botànic en la qual es duran a terme itineraris científics i activitats sobre biodiversitat urbana.

Ajuts i premis

Cultura de pau, biodiversitat terrestre, marina i litoral, risc d’exclusió o conservació de la naturalesa són algunes de les temàtiques de les convocatòries que us presentem.

Propostes per a una mobilitat sostenible i segura

Presenteu la vostra activitat a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i ompliu els aparcaments de vida amb el Park(ing)day, iniciatives que es celebraran entre el 16 i el 22 de setembre a la ciutat de Barcelona

S'apropa la Setmana de la Natura

Activitats de voluntariat, sortides guiades, exposicions, tallers, concursos... ja hi ha prop d’un centenar d’activitats preparades per gaudir de la Setmana de la Natura del 2 a l’11 de juny. Us ho perdreu?

L'entrevista: Eco Intelligent Growth

“Ajudem a detectar les oportunitats de millora i de canvi així com sinèrgies i col·laboracions per fer possible una economia local oberta al món” Maria Colantoni, responsable de màrqueting i comunicació d’Eco Intelligent Growth.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a: Gremi de Flequers de Barcelona, Gremi de Pastisseria de Barcelona, Gremi de Peixaters de Catalunya, Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona, Lendi, Sant Andreu Nord Comerç i Territoris oblidats.