Info B+S 203 - 25 de maig

Dijous, 25 maig, 2017

Celebració de l'equador del Compromís, Superilles a debat, Dia Mundial del Medi Ambient... i molt més!

Celebrem l’Equador del compromís

Enguany es compleixen 5 anys des de la publicació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 que celebrarem amb 3 actes durant l’última setmana de novembre. Us convidem a assistir-hi i a participar en els grups de treball de la Convenció 2017.

Omplim de vida els carrers?

Ja podeu inscriure-us a una nova sessió informativa i de discussió sobre el programa de les Superilles del proper dilluns 12 de juny.

Implicació amb el turisme sostenible

Barcelona ha acollit recentment tres esdeveniments sobre sostenibilitat el els àmbits del turisme, la restauració i l’hoteleria. La xarxa Barcelona +Sostenible hi ha estat present.

La xarxa B+S compromesa amb la natura

“Connectant les persones a la natura” és el lema d’enguany del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, en què s’organitzen diverses activitats en el marc de la Setmana de la Natura. Feu-hi un cop d’ull.

Qui té una coberta té un tresor

L’Ajuntament posa en marxa el "Concurs de Cobertes Verdes" per tal d’aconseguir 10 nous terrats verds i difondre els beneficis d’aquests tant per la ciutat, com pels edificis on se situïn.

L'entrevista: Gremi d'hotels

“El que pretenem amb el nostre model de projecte és millorar a nivell energètic l’eficiència de tots els establiments possibles”. Daniel Recio. responsable de l’àrea d’RSC i medi ambient del Gremi d’Hotels

Més accions de la xarxa B+S

Diversos membres de la xarxa presenten accions per la sostenibilitat. Us animem a fer públiques les vostres iniciatives!