Info B+S 204 - 08 de juny

Dijous, 8 juny, 2017

Info B + S: jornada de voluntariat, Residu Zero, impuls al verd urbà... i molt més!

Un voluntariat amb voluntat de millorar

Sou una empresa responsable interessada en realitzar una estratègia de voluntariat? Sou una entitat que voleu acollir voluntaris al vostre un projecte? Voleu millorar la gestió del voluntariat? Teniu una cita el proper divendres 16 de juny.

Actueu per la sostenibilitat a Barcelona

2017 marca l’equador del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. Per valorar els avenços durant els darrers 5 anys i els reptes pendents, s’organitzarà un grup de treball. Voleu formar-hi part?

Poseu-vos les piles amb l’energia

Coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, arriba la Setmana de l’energia. Us presentem alguns recursos i activitats que us poden ajudar durant aquestes dates marcades.

Renaturalitzar la ciutat des de la coberta

L’Ajuntament de Barcelona ha definit el “Programa d’Impuls a la Infraestructura Verda Urbana”, una mesura de govern que pretén millorar la qualitat de vida de la ciutadania a partir de l’increment del verd a la ciutat. Podeu contribuir-hi participant en el concurs de les cobertes verdes!

L'entrevista: Edenway

“Definim i implementem projectes innovadors per transformar les ciutats i els municipis”. Ariadna Caixach, Edenway.

Estratègia Residu Zero: de la teoria a la pràctica

El dijous 22 de juny s’organitza una sessió participativa per recollir aportacions al Programa d’Accions de l’Estratègia Residu Zero de l’Ajuntament de Barcelona, treballada el juliol passat al Cicle Estratègies d’Ecologia Urbana.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a 9 organitzacions que es sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.