Estratègia Residu Zero: de la teoria a la pràctica

El dijous 22 de juny s’organitza una sessió participativa per recollir aportacions al Programa d’Accions de l’Estratègia Residu Zero de l’Ajuntament de Barcelona, treballada el juliol passat al Cicle Estratègies d’Ecologia Urbana.


Els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible van poder participar durant el juliol passat a les sessions del “Cicle d’Estratègies d’Ecologia Urbana” relacionades amb el programa Superilles, el Pla director de l’arbrat i l’Estratègia Residu Zero.

Pel que fa a l’Estratègia Residu Zero, al novembre es va presentar al plenari del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat i a la Comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona com a Mesura de Govern.

> Mesura de govern Residu Zero

Enguany reprenem les sessions de Residu Zero i Superilles afegint el punt de vista “De la teoria a la pràctica”. Us convidem a una sessió informativa i de participació sobre el programa d’accions de Residu Zero amb diverses actuacions organitzades en 8 eixos. Durant la sessió s’informarà sobre les actuacions que ja estan en marxa i es podran fer aportacions sobre les noves actuacions i les de futur.
 

Estratègia Residu Zero: de la teoria a la pràctica

Quan? dijous, 22 de juny de 17.30 a 19.30 h

On? Sala Calidoscopi, Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Pl. de l’Acadèmia)

> Inscripcions a la sessió
> Programa de la sessió


Superilles: de la teoria a la pràctica

Quan? 12 de juny de 17.30 a 19.30 h.

On? Sala Barcelona (Av. Diagonal, 240, 2a. Planta, Barcelona). 
Metro: L1 Glòries Bus: 7, 92 i 192. Bicing: 42, 43 i 44 Tramvia: T4 - Ca l'Aranyó

> Inscripcions a la sessió