Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a 9 organitzacions que es sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.
 

 


Associació de comerciants de Zona Nord

L’Associació de Comerciants de Zona Nord és una entitat que treballa per al desenvolupament econòmic dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallboba i per a la seva millora com espai de convivència i creixement dels seus veïns. En definitiva, l’associació busca preservar i millorar l’espai comercial d’aquesta zona, incentivar la seva promoció econòmica i oferir serveis de qualitat i amb responsabilitat a les persones que hi viuen.

+ INFO

  

Associació de comerciants del Turó de la Peira

Una entitat que treballa pels interessos del col·lectiu comercial i empresarial del Turó, la representació d’aquest col·lectiu davant l'administració, la cohesió del teixit comercial i empresarial, la col·laboració i participació en els projectes del barri en tot allò que contribueixi a través de l'associació a la seva millora, i engegar iniciatives, en el sentit més ampli, per a la millora de la competitivitat i la promoció tant del territori com de les empreses que hi operen.

+ INFO
 


Comerciantes de la Rambleta

L´Associació de Comerciants de La Rambleta és una entitat que treballa per al desenvolupament econòmic de La Rambleta, per a la seva millora com espai de convivència i de creixement dels seus veïns.

+ INFO 

Col·lectiu Punt 6

Cooperativa d’arquitectes, sociòlogues i urbanistes de procedències diverses que va néixer després de l’aprovació de la llei de Barris (2014), una normativa pionera que engegava mesures socials i urbanes, i que constava de 8 punts bàsics a desenvolupar, sent el sisè l’equitat, que incloïa la perspectiva de gènere en tots els àmbits i que, d’aquí, va sorgir el nom de la cooperativa.

A través de la posada en marxa de tallers, guies, treballs de docència, recerques, consultories i auditories, treballen amb l’objectiu de promulgar una ciutat més inclusiva on les mateixes persones que les habiten es converteixin en especialistes dels espais que les rodegen. 

+ INFO 

Del Campo al Cole

És una organització d’ajuda i consultoria a centres educatius perquè puguin servir aliments agroecològics als seus menjadors, saludables per qui els menja i pels qui el cultiva, a més de sostenibles per al planeta.

+ INFO

 

Diables de Sant Antoni


Els Diables i Porca de Sant Antoni és la colla de diables del barri de Sant Antoni de Barcelona. Als seus actes es posa a escena el foc, la música i la llum per fer de cada correfoc un espectacle únic i sorprenent. 


+ INFO

 

 

Federació d'Associacions de Comerciants de l'Eix Comercial del Poblenou

Associació de comerciants i restauradors del barri del Poblenou. Actualment el conformen uns 140 comerços associats i la seva finalitat és la unió de recursos i forces per promocionar el comerç de proximitat, donar a conèixer el barri i millorar la vida dels veïns oferint un comerç de qualitat i proximitat amb una identitat pròpia.

+ INFO

 
Gremi de Restauració de Barcelona

El Gremi de Restauració de Barcelona és l’interlocutor del sector davant les administracions públiques i la resta d’actors públics i privats. La seva missió és defensar els interessos empresarials dels restauradors. Així mateix, l’entitat ofereix als agremiats tota mena de formació, productes i serveis necessaris per al dia a dia del sector.

+ INFO

 


 

 

L’economat social SCCL

L'Economat Social és una cooperativa de treball dedicada a proveir de productes ecològics i de proximitat als seus associats. En tractar-se d'una cooperativa de treball, els socis no han de dedicar hores voluntàries en mantenir el circuit de proveïment, doncs aquestes tasques les fan els tres socis treballadors. És un model híbrid entre una botiga i una cooperativa de consum.

+ INFO

 

 

Roots for Sustainability (R4S)

Una empresa B Corp especialitzada en la mesura de l'impacte social de projectes i organitzacions, el desenvolupament de negocis inclusius i la creació de programes d'innovació social. Encara que té base a Barcelona, desenvolupen la seva activitat en l’àmbit internacional, de la mà dels aliats més convenients en cada ocasió.

+ INFO


 

 

 

 

Wapsi.org

És una plataforma de comerç que converteix les compres online en aportacions solidàries, sense cap cost afegit per a l'usuari. Les aportacions es destinen a l'ONG que cada usuari escull (ja siguin empreses o particulars). Es genera valor social i impacte local mitjançant les compres online.

+ INFO