Poseu-vos les piles amb l’energia

Coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, arriba la Setmana de l’energia. Us presentem alguns recursos i activitats que us poden ajudar durant aquestes dates marcades.

 

Activitats i visites a Barcelona

Diverses entitats i equipaments de Barcelona coorganitzen unes visites i activitats relacionades amb l’eficiència, l’estalvi  i la sobirania energètica per fomentar l’exercici com a ciutadans compromesos. Les activitats tindran lloc del 19 al 25, emmarcades en la Setmana de l’energia.

> Inscripcions

> Programa d'activitats

+ INFO 

Recursos de l’Institut Català d'Energia

A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'Institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida. Des del web de l’Institut Català d'Energia es recullen una sèrie de recursos proporcionats per aquestes entitats i organitzacions.

+ INFO


 

Implica’t en l’estalvi energètic!

Més enllà de les activitats de les entitats catalanes i barcelonines, pots utilitzar la Setmana de l’energia per a posar les piles a la teva llar en matèria de l’estalvi energètic. Sabieu que disposar d’una certificació energètica A pel vostre habitatge en lloc d’una G pot implicar una despesa energètica 10 vegades inferior? Com podeu obtenir-lo i començar a gastar menys (diners i energia)? Informeu-vos i feu de la teva llar una casa eficient!

+ INFO