Un voluntariat amb voluntat de millorar

Sou una empresa responsable interessada en realitzar una estratègia de voluntariat? Sou una entitat que voleu acollir voluntaris al vostre un projecte? Voleu millorar la gestió del voluntariat? Teniu una cita el proper divendres 16 de juny.

 

En marc del Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana de la Natura, des de Barcelona + Sostenible us animem a participar a la jornada de "Voluntariat i RSE: enfortint la participació i la col·laboració a la xarxa", coorganitzada amb la Federació Catalana de Voluntariat Social, la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i la Xarxa de Custòdia del Territori.

Aquesta jornada té l’objectiu de crear sinèrgies, buscar punts de contacte i veure el que ens hem de plantejar prèviament un pla de voluntariat. També reflexionarem sobre el voluntariat i la participació com a instrument per avançar cap a escenaris més sostenibles, afavorint el desenvolupament del territori.


Quan? Divendres 16 de juny de 2017 de 9.30 a 11.30 h.

On? Centre Cívic Urgell, aula 2 (c. Urgell, 145).

Com arribar-hi? Metro: L5 Hospital Clínic; Bus 20, 37, 41, 54, 59, 63, 66, H10, V11; Bicing.

> Inscripcions


A  més d’aquesta activitat, us presentem d’altres, també emmarcades en el Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana de la Natura, per implicar-vos en l’acció sostenible i ambientalment responsable:

 

Sessió de presentació d’iniciatives de gestió empresarial responsable

La conservació de la natura necessita la corresponsabilitat de tots els agents del territori. Les empreses, un dels principals actors que fan ús dels recursos naturals, hi tenen molt a dir. Per això s'organitza una sessió de presentació d'iniciatives de gestió empresarial responsable on podreu conèixer, de la mà dels màxims representants d'algunes empreses del nostre país, la seva complicitat activa i voluntària per la millora del medi ambient i la sostenibilitat.

Com han passat de la presa de consciència envers les principals problemàtiques ambientals actuals a un compromís ferm per revertir aquesta situació i contribuir-hi a partir d'una gestió empresarial responsable que garanteixi la sostenibilitat econòmica, social i ambiental?

Quan? 21 de juny de 19 a 20.30 h.

+ INFO

 

 

Triatló per la preservació del fons marí

L’associació Yotuba Barcelona i el Centre de la Platja organitzen un triatló obert a la ciutadania i per a públic adult sota la temàtica “Fem lluir la bellesa del fons marí i dels espigons i analitzem els pros i els contres de les tovalloletes humides”.

Quan? 18 de juny a partir de les 9 h.

+ INFO

 

 


 

Últims dies de la Setmana de la natura

A més, us convidem a participar en la Setmana de la natura, un moment de l'any en el qual tothom pot contribuir a la conservació de la natura i el medi ambient. Durant el que resta de setmana, fins a l'11 de juny, es duran a terme diverses activitats vinculades a la natura per conscienciar sobre la importància de tenir cura de l'entorn i el nostre territori.

Quan? Del 2 a l’11 de juny.

> Consulta les activitats destacades de la setmana