Info B+S 205 - 22 de juny

Dijous, 22 juny, 2017

Info B + S: sessió Pla Clima, Superilles, Dia Mundial del Medi Ambient... i molt més!

Treballem conjuntament pel clima

L’Ajuntament de Barcelona està desenvolupant el nou Pla Clima, que pretén, entre d’altres objectius, fomentar la participació i recollir les aportacions de les organitzacions de la xarxa B+S. Voleu saber-ne els detalls? El pròxim 13 de juliol a les 17.30 h teniu la primera cita!

Les novetats de les Superilles

El passat dilluns 12 de juny, es va celebrar a la Sala Barcelona la sessió “Superilles, omplim de vida els carrers?”, que va comptar amb la participació de 49 membres de Barcelona + Sostenible i el Pacte per la Mobilitat.

Voluntariat amb amor

En el marc de la Setmana de la Natura i el Dia Mundial del Medi Ambient, es va organitzar el 16 de juny una jornada de “Voluntariat i RSE” per promoure, des d’un punt de vista romàntic, el vincle entre entitats i empreses per aconseguir escenaris més sostenibles.

La ciutat a pedal

Barcelona segueix fent passos per promoure un canvi en la mobilitat de la ciutat, iniciatives com la festa de la bicicleta, la construcció de 308 quilòmetres de carrils bici previstos pel 2018 i la publicació d’una guia de circulació en són alguns exemples.

L’entrevista: Susana Españo, Canyaviva

“La sostenibilitat és el canvi, és el futur, i està dins de tots nosaltres”. Susana Españo, Canyaviva

Més accions de la xarxa B+S

Diversos membres de la xarxa presenten accions per la sostenibilitat. Us animem a fer públiques les vostres iniciatives!

Sessió informativa sobre els ajuts a la rehabilitació energètica

El Consorci de l'Habitatge de Barcelona ha fet pública la convocatòria 2017 per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'elements comuns d’edificis i habitatges. L'objectiu és fomentar la rehabilitació del parc existent d'edificis i habitatges a Barcelona, amb especial atenció a les obres que impliquen una millora energètica.