Info B+S 206 - 6 de juliol

Dijous, 6 juliol, 2017

Info B + S: l'actualitat al Consell de Sostenibilitat, Pla Clima, Residu Zero...i molt més!

Seguiment de l'actualitat al Consell de Sostenibilitat

Ahir dia 5 de juliol es va celebrar la primera sessió del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat de 2017 a Can Fabra. Es van tractar el Pla Clima, la Convenció de Signants i el Programa d'accions de l'Estratègia Residu Zero, entre altres temes. 

Iniciem el procés de coproducció del Pla Clima

Ben aviat es podran fer aportacions al Pla Clima a través de la plataforma Decidim Barcelona. El 13 de juliol a les 17.30 h, a l'Espai Jove La Fontana, es farà la primera sessió participativa oberta a tothom.

Residu Zero a debat

El passat 22 de juny, 44 membres de la xarxa van participar en el debat sobre les mesures proposades per l’Ajuntament sobre prevenció de residus, els models i sistemes de recollida, la coresponsabilització ciutadana i la fiscalitat.

El Premi Medi Ambient reconeix quatre membres de la xarxa

L'Institut Català d’Ornitologia i els grups de recerca de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona han estat guardonats amb el Premi Medi Ambient 2017.

Iniciativa per a un canvi a la Barcelona turística

En el marc del Pla Estratègic de Turisme 2020, neix l’Observatori del Turisme, una iniciativa de Turisme de Barcelona per fomentar la sostenibilitat i la reinserció social en relació amb aquesta activitat.

L'entrevista: ARDA Gestió i Estudis Ambientals

“La sostenibilitat, entesa com una nova cultura que incorpora valors socials i ambientals, és un repte indefugible”. Anna Martín, d'ARDA Gestió i Estudis Ambientals.

Més accions i nous membres de la xarxa B+S

Amb l’inici de l’estiu arriben noves accions i membres que se sumen a la xarxa Barcelona + Sostenible. Descobriu-les!