Iniciem el procés de coproducció del Pla Clima

Ben aviat es podran fer aportacions al Pla Clima a través de la plataforma Decidim Barcelona. El 13 de juliol a les 17.30 h, a l'Espai Jove La Fontana, es farà la primera sessió participativa oberta a tothom.​
 

Tal com vam anunciar al butlletí anterior, a Barcelona s’està treballant entorn al canvi climàtic amb el nou Pla Clima, un document que pretén agrupar aspectes relacionats amb el canvi climàtic i la ciutat tenint en compte quatre eixos estratègics: mitigació, adaptació i resiliència, justícia climàtica i impuls a l’acció ciutadana.

L’elaboració del Pla Clima inclourà un procés de coproducció amb les entitats i empreses de la xarxa Barcelona + Sostenible, que des de juliol fins a desembre podran fer les seves aportacions a través de sessions de participació i de la plataforma Decidim Barcelona, un espai on es farà accessible tot el contingut del procés.
 

La plataforma està estructurada en diferents espais:

  • El procés: espai web on s’hi podrà trobar la descripció del projecte en el qual es participa.
  • Propostes: és el lloc en el qual tothom podrà deixar-hi les seves opinions.
  • Trobades presencials: aquí hi podrem veure el llistat de les diferents reunions o sessions internes de les organitzacions. En aquestes trobades s’explicarà el funcionament de la plataforma amb les eines que s’hauran facilitat a la sessió del dia 13 de juliol.

 

Sessió del 13 de juliol

A les 17.30 h a l’Espai Jove La Fontana ens trobarem per explicar detalladament què és el Pla Clima i el funcionament de la plataforma Decidim Barcelona. A la sessió és donarà un kit de recursos per tal de que les entitats puguin realitzar sessions participatives amb les persones que hi treballen, amb les associades o que hi estan implicades. D’aquesta manera es vol fomentar la participació dins les organitzacions per tal de recollir el màxim de propostes.


Primera sessió de participació Pla Clima

Quan? 13 de juliol de 17.30 h a 20 h.

On? Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192)

> Inscripcions