Més accions i nous membres de la xarxa B+S

Amb l’inici de l’estiu arriben noves accions i membres que se sumen a la xarxa Barcelona + Sostenible. Descobriu-les! 


Noves accions:


Pla d’acció del Col·legi de Graduats Social de Barcelona

La finalitat d’aquest Pla d’acció és prendre consciència i fer partícips al màxim de persones possibles de la necessitat imperiosa de fer sostenible la ciutat i, en definitiva, el planeta. Compartir i potenciar aquests valors sostenibles serà la missió que es traslladarà a tot el col·lectiu de graduats i graduades socials per tal que també ho facin seu.

> Consulta el pla d’acció

 

 

Pla d’acció del Col·legi d’Enginyers Graduats i d’Enginyers Industrials de Barcelona

El col·legi ha elaborat el pla d’acció sostenible a partir del pla anual del Sistema de Gestió Integrat (SIG) que té implantat Enginyers de Barcelona. Els objectius són:

  • Reduir els impactes mediambientals produïts per l’activitat del Col·legi amb una gestió racional dels recursos i reducció dels residus generats.
  • Oferir serveis eficients, cercant les eines més adequades per assolir-los segons les necessitats dels col·legiats i de la societat en general.
  • Fomentar i difondre els valors de qualitat, sostenibilitat i innovació, dins l’activitat professional.

> Consulta el pla d’acció

 

Pla d’acció del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya

Arran de la signatura del compromís ciutadà per la sostenibilitat, es va crear un grup de treball al Col·legi EIC per fer la diagnosi de la situació actual per elaborar propostes de millora en matèria de sostenibilitat, involucrant al màxim tot el personal. Per al seu compliment, ha constituït comissions d’energia, de medi ambient, de mobilitat i d’acció social.

> Consulta el pla d’acció

 

Pla d’acció del Col·legi Oficial de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya

Coneixedors del Compromís Ciutadà per a la Sostenibilitat 2012-2022, l'equip tècnic del JORGC ha començat a treballar amb la sensibilització del personal de la Corporació per engegar tots un seguit d'iniciatives que des de l'entitat promocionin uns valors de sostenibilitat per a la ciutat i la ciutadania.

>Consulta el pla d’acció

 

Pla d’acció del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

El CoMB, com a institució dedicada a la protecció de l’exercici del metge però també a la correcta pràctica de la Medicina i la implementació de la salut, ha engegat projectes d’estalvi d’aigua i energètics i la bona gestió de residus. Sensibilitzar el col·lectiu mèdic també és una tasca començada amb diversos projectes que s’està consolidant amb la creació de l’espai de metges cooperants.

> Consulta el pla d’acció
 

Pla d’acció del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Catalunya

El Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Catalunya, amb el seu propòsit de contribuir a millorar la salut, també s’ha compromès amb la sostenibilitat en implementar mesures d’oficina verda i reducció de residus.

> Consulta el pla d’acció


 

Pla d’acció de l’Associació Les Corts Comerç 08028

La finalitat en aquest exercici serà la divulgació dels valors del consum sostenible i la solidaritat amb els veïns per fer del barri i de la ciutat un espai amable.

> Consulta el pla d’acció
 

Pla d’acció de l’Associació de Comerciants Eix Fort Pienc

Aquest pla d’acció neix per promoure entre els comerciants de l’Eix línies de treball en la sostenibilitat per afavorir la cohesió social, fomentar la interculturalitat, potenciar una identitat de barri entorn a les arts escèniques i promocionar l’economia sostenible.

> Consulta el pla d’acció

 

 

Pla d’acció de l’Artemi Nolla Grup Gestió de Restaurants, S.L.

Aquest pla s’orienta principalment cap a dos objectius: implantar la carta de celíacs a 2 dels seus restaurants, i continuar el projecte d’estalvi energètic en el que han estat treballant els últims anys. Aquesta segona línia d’acció és la més ambiciosa perquè pot tenir un impacte molt més significatiu a la ciutat.

> Consulta el pla d’acció

 

Pla d’acció de Gaudí Shopping

La finalitat del projecte de la associació, a llarg termini, és la de promoure el progrés i desenvolupament econòmic i social sostenible del comerç i del territori.

> Consulta el pla d’acció

 

Pla d’acció de l’Eix Nou Barris Centre Comerç

Aquest pla s’enfoca cap a dues branques de la sostenibilitat: generar menys residus de plàstic i tenir cura de no malgastar aigua.

> Consulta el pla d’acció

 

Pla d'acció de Sagrera Activa Associació de Comerciants:

A través del pla es vol aconseguir que cada associat, controli la temperatura del seu sistema de climatització i es conscienciïn de que regular la temperatura i mantenir-la provoca un consum responsable.

> Consulta el pla d’acció 


 

Pla d'acció d'Abacus cooperativa:

Abacus cooperativa busca amb aquest pla enfortir el rol de les persones sòcies de treball i treballadores per a la presa de decisions i assumpció de responsabilitats. Es volen dissenyar metodologies i eines per renovar i ampliar la participació del soci de treball. Es vol potenciar l’assumpció de responsabilitats pel que fa l’activitat societària. Per últim també es vol construir un programa participatiu, col·laboratiu i transversal de cultiu d’idees internes amb un sistema de valoració.

> Consulta el pla d'acció

 


 Torna a l'inici

 

Nous membres:

 

Unió de Comerciants del Passeig Fabra i Puig

Associació de Comerciants que agrupa els comerços del Pg. Fabra i Puig entre Av. Meridiana i c. Sant Iscle

 

 

BaseTIS

Base Technology and Information Services és una jove empresa que ofereix serveis i solucions tecnològiques i de consultoria en camps com la gestió de dades, el desenvolupament i implementació d’aplicacions, software, disseny, sistemes informàtics i serveis professionals. Fundada el 2009, actualment compta amb 180 treballadors que es distribueixen per les seves oficines de la Pedrera a Barcelona, Ca n’Ametller a Sant Cugat del Vallès i a les oficines dels seus clients.


 

 

Associació Les Corts Comerç 08028:

L’associació neix el març d’aquest any 2017 amb la vocació d’impulsar totes aquelles activitats i projectes que permetin aconseguir la finalitat: impuls socioeconòmic del barri de la Maternitat i Sant Ramon al districte de les Corts.


 

Gremi del comerç de mobles de barcelona

Organització sense ànim de lucre que té com a finalitat representar, servir i formar els seus agremiats i personal i promocionar comercialment les arts decoratives.

 

 

 

 

Gremi de Floristes de Catalunya

El Gremi de Floristes de Cataluña es va fundar l’any 1880. És una entitat que agrupa a les empreses legalment establertes que treballen amb flors i plantes naturals i artificials, elements complementaris i afins. Representa, gestiona, fomenta i defensa els interessos econòmics, socials, professionals i culturals de tots els seus membres i és l'única Organització No Lucrativa (ONL) d'àmbit català.

 


 

Col·legi Oficial de Joiers, d´Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya

Orientat a adaptar el sector a la dinàmica dels actuals mercats i la defensa dels professionals que l’integren i a afrontar els nous reptes de la sostenibilitat.

 


 

Gremi de Serrallers de Catalunya

Entitat sense ànim de lucre en el ram de 350 empreses de sectors com la serralleria, carpinteria, ferro, portes, finestres....

 

Restaurant Mala Hierba

Restaurant sostenible i d'alt valor gastronòmic en el qual es desenvolupa vermicompostatge per a les fraccions orgàniques, hort urbà, estàn en procés de preparació de terres per a hort, jardí de flors comestibles i bosc comestible. Detalls com que els toballons i mantells són compostables, l'aigua és osmotitzada i per tant baixen molt els residus. Pel que fa al cafè n'hi ha de consum responsable servit amb sucre integral ecològic, hi ha la possibilitat de llet i edulcorants vegetals i de baix índex glucèmic. Les fruites i verdures són íntegrament ecològiques. Tenen carns i peix de primera qualitat i sempre tenen plats vegetarians i vegans a la seva carta. Tenen menús molt assequibles a migdia entre setmana i migdia cap de setmana.
 

Unió Provincial d'Estanquers de Barcelona

Associació professional d'estanquers de la ciutat de Barcelona i província. És la més representativa en nombre d'associats i en el sector de les expenedories a escala estatal. Fundada l'any 1977, compleix enguany 40 anys de servei als seus associats.

 

Associació de Comerciants Travessera de Dalt

Les finalitats de l’Associació són:
A.-Convertir-se en portaveu i enllà dels comerciants del sector, sent així un mitjà de comunicació per a les autoritats locals, organismes, entitats públiques o privades persones físiques o jurídiques, canalitzant idees, suggeriments, propostes, o en el seu cas reclamacions.
B.- Col·laboració amb el Municipi per potenciar la seguretat a la zona.
C.- Contribuir o col·laborar, per mitjà de l’esforç comú amb autoritats, organismes o altres associacions o entitats similars del barri de Gràcia per millorar aquesta zona.
D.- Fomentar, promocionar i defensar la zona per mitjà de la difusió utilitzant els mitjans de comunicació o senyalització que siguin convenients.
E.- Aquesta Associació no té ànim de lucre.  

Associació de Comerciants Fem Raval

L’Associació de Comerciants Fem Raval, és el resultat de la unió de quatre de les associacions de comerciants existents al Barri del Raval, amb una mitja de 10 anys d’activitat i d’experiència en la promoció i la defensa de l’associacionisme comercial al territori, que els darrers 5 anys havien format part de la Federació d’Associacions de Comerciants i Entitats del Raval, també coneguda Eix Comercials del Raval.
L'Associació de Comerciants Fem Raval té com a objectius: defensar, gestionar i representar els interessos comuns dels seus associats, així com promocionar tota mena de projectes i activitats culturals, econòmiques i socials, que afavoreixin el ple desenvolupament del comerç urbà del barri del Raval.


Agrupación de comercio del calzado de Barcelona y província


Defensa i representació d´interessos, i la prestació d´assessorament i serveis a les empreses associades.

 

 

 

CIAJ - Centre d'Informació i Assessorament per a Joves:

El CIAJ - Centre d’Informació i Assessorament per a Joves és un equipament gestionat pel Departament de Joventut de l'Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona. Forma part de la Xarxa de Punts d’Informació Juvenil de la ciutat. Mitjançant l’atenció personalitzada i gratuïta de professionals, pots consultar-hi tota aquella informació que t'interessa sobre diferents temàtiques: treball, formació, associacionisme, habitatge, cultura, esports, oci i lleure, salut, turisme, voluntariat...

 

Casal Dels Infants A.S.B

És una entitat social i ciutadana que treballa als barris, al costat dels infants i joves amb més dificultats, perquè tinguin el màxim d’oportunitats.

 

Hemisfèria.cat

Impulsat per una vintena de joves periodistes catalans a l’estranger, Hemisfèria.cat és un projecte periodístic nou, en llengua catalana i amb vocació transnacional que consisteix a connectar tots els punts del mapa mundi per aconseguir teixir una cobertura global, sense fronteres ni prejudicis. Volem acostar als lectors catalans la realitat social, política i cultural del que passa més enllà de casa nostra amb una visió jove i alternativa. I volem fer-ho amb informació de primera mà i una aposta radical pels reportatges en profunditat i els elements visuals, ja siguin fotografies, vídeos, mapes interactius o infogràfics. Des d'Àsia fins Amèrica, passant per Europa, aspirem a explicar el que passa arreu del món des d'allà on passa, responent a les necessitats de les persones i no dels Estats.

 

 

Alfredo Acosta, Arquitecto Técnico

Arquitecte tècnic especialitzat en projectes i direccions d' obra i en disseny d'il.luminació

 

 

Gremi d'estanquers de Catalunya
El gremi vol sumar esforços per a multiplicar resultats, volem estar propers a tu, volem escoltar-te i tenir en comte les teves necessitats, que són les de tots. 

 

 

Abacus Cooperativa

 
L’any 1968, un grup de mestres, pares i mares de Barcelona s’organitza per proveir-se, en les millors condicions de qualitat i preu, de material pedagògic escolar de qualitat i especialitzat per a l’escola, la família i el consum cultural. Neix d’aquesta manera Abacus cooperativa, una entitat integrada inicialment pels seus consumidors que, des del 1986, incorpora també els seus treballadors com a socis.

 

Gremi d'empressaris carnissers i xarcuters de barcelona i provincia

Aquest gremi és una entitat sense ànim de lucre amb una llarga tradició històrica que defensa els interessos dels carnissers i carnisseres davant les administracions públiques amb responsabilitats a comerç. El seu objectiu és millorar, valorar i premiar la professionalitat del sector i aprofundir en el perfeccionament de la tasca del comerç detallista d'alimentació, per tal de poder donar a la ciutadania un millor servei, informació i seguretat alimentària i aconseguir una major fidelització.

 

 

GREMI-GEST, S.L.U

Serveis de gestió administativa, empresa totalment propietat del gremi de garatges de Barcelona i Província.

 

Associació de botiguers d'animals de companyia

ASBAC (Associació de Botiguers d'Animals de Companyia), nascuda l’any 1999, representa i defensa els interessos professionals del col•lectiu que comercialitza i es dedica a la venda d’animals de companyia, els seus complements i accessoris, en l’àmbit territorial de Catalunya. És un entitat activa, emprenedora i critica amb l’Administració Pública, i participa amb esmenes, al·legacions, ampliacions i/o aportacions, relatives a les botigues d’animals de companyia i el sector que l’envolta, i sempre vetllant pels interessos del botiguer, i per millorar la convivència dels animals amb les persones.

 

 

Gremi indústria i comunicació gràfica de Catalunya


El Gremi d’Indústries Gràfiques de Catalunya té per finalitat ajudar a l'agremiat informant-lo i donant-li suport amb el màxim rigor i professionalitat prioritzant el tracte individual i personalitzat de cadascun dels seus associats.

 

 


 

Federació d’associacions de Barna Centre:

Federació que aglutina les principals associacions de comerciants del Barri Gòtic creada al 1973.
 

 

 

 


 

Amics i comerciants de la Plaça reial

La Associacio d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial, va néixer l’any 1999 senza afan de lucre i que té com a finalitat promocionar la Plaça Reial de Barcelona des de un punt de vista cultural, cívic i comercial. És un punt de trobada per a totes les persones, comerços i entitats que hi viuen, treballen o desenvolupen la seva activitat a la Plaça Reial, així com promotor d'agitació cultural de la Plaça i el seu entorn. L'Associació d'Amics i Comerciants de la Plaça Reial està oberta a la participació de totes aquelles persones que, com nosaltres s'estimen aquest racó de Barcelona.

 

 

 

 Torna a l'inici