Info B+S 207 - 20 de juliol

Dijous, 20 juliol, 2017

Info B+S: grup de treball de la Convenció, Pla Clima, RSC i molt més!

Sumeu-vos al grup de treball de la Convenció

Aquest novembre se celebra l’equador del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 amb la Convenció de Signants. Voleu formar part del grup de treball d’aquest esdeveniment? Apunteu-vos-hi! 

Tot sobre la sessió del Pla Clima

El passat 13 de juliol es va celebrar la primera sessió de participació del Pla Clima, en la qual es van donar a conèixer els detalls sobre el procés de coproducció, es van recollir aportacions i es va presentar la plataforma Decidim Barcelona.

Propostes per a un estiu sostenible

Abans d’acomiadar-nos del butlletí fins setembre us deixem un seguit d’activitats i recursos perquè gaudiu d’aquest període estival de forma sostenible. Bones vacances!

Sou una empresa compromesa amb l'RSC?

Presenteu les vostres bones pràctiques en Responsabilitat Social Corporativa en àmbit social, ambiental o econòmic al concurs "Tot comença amb tu". Els projectes guanyadors s'exposaran a la "Setmana de l'RSC". Teniu temps fins el 23 de juliol!

Bosses? No, gràcies!

El passat 3 de juliol es va celebrar el Dia Internacional lliure de bosses. Quines fites s'han aconseguit en els 10 anys de Catalunya lliure de bosses de Rezero?

L’entrevista: Teresa Franquesa

“L’educació ambiental ha de capacitar per a l’acció, no adoctrinar”. Teresa Franquesa, Direcció d’Estratègia i Cultura de Sostenibilitat de l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona.

Més accions i nous membres de la xarxa B+S

Seguim presentant-vos accions i nous membres que se sumen a la xarxa Barcelona + Sostenible!