Info B+S 208

Dimecres, 6 setembre, 2017

Info B+S: grups de treball de la Convenció, Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Pla Clima i molt més!

5 anys d'avenços del Compromís

Encara sou a temps d’apuntar-vos al grup de treball de la Convenció B+S 2017 que comença el  28 de setembre. A més, estrenem un nou web amb eines i recursos de cadascun dels objectius del Compromís!

Mobilitzem-nos per un aire més net

La millora de la qualitat de l’aire és el tema central de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que torna enguany del 16 al 22 de setembre. No us perdeu activitats com el Dia sense Cotxes del divendres 22 al barri de Sant Antoni!

Balanç del turisme sostenible

Ja podeu consultar la Memòria de Sostenibilitat Turística Barcelona 2016 amb les accions més destacades de l’any passat, emmarcades dins el Pla Estratègic de Turisme 2020.

La veu del clima

Seguim amb el Pla Clima amb la sessió de participació per entitats de Barcelona + Sostenible del 17 d’octubre. La ciutadania tindrà el seu espai el 14 de setembre. Participeu-hi i feu sentir la vostra veu pel clima! 

Un trimestre ple d'activitats

Prevenció de residus, agroecologia, consum responsable, reciclatge artístic i molt més! Aquestes i d’altres temàtiques acompanyen les activitats que us proposem pels mesos de setembre a desembre.

L’entrevista: Viure de l'aire del cel

"Contribuïm al canvi de model energètic perquè busquem fer l'energia col·lectivament.". Pep Puig, impulsor del projecte Viure de l'aire del cel.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a 17 organitzacions que es sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.