Info B+S 209 - 21 de setembre

Dijous, 21 setembre, 2017

Info B+S: mobilitat sostenible, Convenció B+S 2017, campanya “El meu referent” i molt més!

Barcelona es mou sense fums

Demà dia 22 de setembre finalitza la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb el Dia Sense Cotxes, que recollirà diverses activitats durant tot el dia. Aprofitem aquesta efemèride per fer un recull d’alguns temes d’actualitat sobre mobilitat i qualitat de l’aire.

Aquesta tardor arriba la Convenció B+S 2017!

El proper 30 de novembre de 9 a 14h celebrarem els 5 anys des de la publicació del Compromís amb la Convenció de Barcelona + Sostenible 2017. Us ho perdreu?

Sense residus, molt millor

Ja us podeu inscriure i organitzar la vostra activitat a la IX Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 18 al 26 de novembre i que pretén sensibilitzar per tal de reduir les deixalles i allargar la vida útil dels productes.

Es cerquen voluntaris per fer de "Referents"

Voleu donar un cop de mà al jovent extutelat que ha d’emprendre la seva vida adulta? L’associació membre de la xarxa B+S "Punt de Referència" busca voluntaris per a la seva campanya “El meu referent”.

El cicle "Mirades a la mobilitat sostenible", disponible online!

La mobilitat està al centre d'atenció. És per això que us recomanem els vídeos de les quatre conferències del cicle “Mirades a la mobilitat Sostenible” que s’han realitzat al llarg d’aquest any amb representants de Copenhagen, París, Milà i Estocolm.

L’entrevista: Opticits

“La resiliència no es pot dur a terme sense la ciutadania” Pau Soler i Freixa, d’Opticits.

Més accions de la xarxa B+S

Animeu-vos a compartir les vostres accions per la sostenibilitat amb la xarxa! En teniu un bon grapat d’exemples a l’apartat de “bones accions” de l'espai web dels objectius del compromís.