Es cerquen voluntaris per fer de "Referents"

Voleu donar un cop de mà al jovent extutelat que ha d’emprendre la seva vida adulta? L’associació membre de la xarxa B+S "Punt de Referència" busca voluntaris per a la seva campanya “El meu referent”.
 

Es busquen mentors i mentores disposades a acompanyar a un jove que, havent estat emparat pel sistema de protecció d'infància mentre era menor o amb una situació de risc d'exclusió social, ha d'afrontar els reptes de la vida adulta sense comptar amb les competències necessàries ni el suport familiar per fer-ho amb garanties.

La persona voluntària rebrà formació, assessorament i acompanyament professional en la seva tasca. Aquest projecte consolidat ha estat destacat com a bona pràctica de voluntariat pel programa europeu VERSO. Hi ha programades dues sessions informatives per les properes setmanes per conèixer-nos i aclarir qualsevol dubte sobre el voluntariat.

Sessions informatives:

Quan? Dimarts 26 de setembre a les 19h i dimecres 11 d'octubre a les 18h.
On? a la seu de Punt de Referència (c/Sant Antoni Abat, 10 3r pis):

Requisits: Persones empàtiques i dinàmiques entre 30 i 60 anys que vulguin viure l'experiència d'acompanyar en el procés de creixement d'un noi o noia que s'esforça per en sortir-se'n. Amb dots comunicatives, un bon domini del català i el castellà, coneixement del territori, empenta, disponibilitat i habilitats per relacionar-se amb persones diferents.

Disponibilitat personal: 1 dia a la setmana amb el o la jove (trobades d'unes 2 hores) i sessions grupals de formació i de seguiment mensuals de 19 h a 21h, durant 7 mesos.

  • Data d'inici del voluntariat: 25/10/2017
  • Data límit d'inscripció a la demanda: 16/10/2017

www.puntdereferencia.org · info@puntdereferencia.org ·  93 329 74 27

 

Mentores i Mentors de Punt de Referència